تکنیک های بالا بردن سرعت وردپرس
عرض سلام خدمت همراهان گرامی مکانیک وردپرس ؛
سرعت وردپرس یا همان مدت زمان بارگذاری وبسایت شما، تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت شماست. به جرئت میتوان گفت که سرعت بارگذاری سایت وردپرسی شما، میتواند به طرز چشمگیری در روند پیشرفت شما تاثیر گذار باشد.
چرا که با داشتن سرعتی مناسب، چه از نظر کاربران و چه از نظر موتورهای جستجو، دارای امتیاز مثبتی خواهید بود.
بنابراین در این قسمت از آموزش وردپرس، با ما همراه باشید تا به بررسی مهمترین تکنیک های بالابردن سرعت وردپرس بپردازیم.
روش های بالا بردن سرعت وردپرس
همانطور که شما عزیزان میدانید، سرعت وردپرس میتواند به عوامل متعددی وابسته باشد. نوع هاست میزبانی و کیفیت، اساس و پایه کدهای قالب وردپرس شما و بهینه بودن آنها، افزونه های وردپرس و…
در ادامه سعی میکنیم تا نکاتی را خدمت شما عزیزان ارائه کنیم تا بتواند تاثیر مثبتی در روند مدیریت سایت وردپرسی شما داشته باشد.
هاست میزبانی پر سرعت
اولین گام و مهمترین گام شما در سئو، امنیت و سرعت؛ همین انتخاب هاست مناسب است. بارها و بارها اشاره کردیم که انتخاب یک هاست مناسب و پر سرعت و ایمن، میتواند مهمترین قدم شما برای ایجاد یک وبسایت موفق و با استاندارد باشد.
بنابراین پس از تحقیقات اولیه در مورد سرویس های خدماتی ارائه دهنده هاست های میزبانی و پرس و جو های لازم، بهترین هاست میزبانی را برای خود انتخاب کنید.
استفاده از شبکه تحویل محتوا (CDN)
یک شبکه ی تحویل محتوا یا شبکه ی توزیع محتوا ( Content Distribution Network: CDN) سیستمی از سرورهای توزیع شده در صفحات وب و سایر منابع وب می باشد که اساس آن موقعیت جغرافیایی کاربران می باشد.
شبکه ی توزیع محتوا معمولا فایل های ایستا مانند سی اس اس، جاوا اسکریپت، فایل های چند رسانه ای و … را که در وبسایت شما استفاده می شود را با حداکثر سرعتی که در توان دارد برای کاربران کپی می کند.
این موضوع میتواند تاثیر چشمگیری در روند بارگذاری و سرعت وبسایت وردپرسی شما داشته باشد.
ذخیره سازی (caching)
ذخیره کردن محتواهایی مانند برگه ها، تصاویر و سایر فایل ها در حافظه ای موقت ذخیره می شوند. همین محتوا در درایو لوکال یا محلی بینندگان وبسایت شما ذخیره خواهد شد که به آن کش می گویند. بنابراین زمانی که آن ها برای دفعات بعدی درخواست مجدد خود را ارسال می کنند، اینبار با سرعت بیشتری قادر به مشاهده ی وبسایت شما خواهند بود.
این ذخیره سازی یا به اصطلاح لاتین caching در سرور اتفاق می افتد. این یک محیط تکنیکی است و تعداد زیادی افزونه در وردپرس موجود است که به شما کمک می کند تا این ذخیره سازی ها را به آسانی مدیریت کنید. مثلا از بهترین افزونه هایی که این امکان را به شما می دهند.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش افزایش سرعت وردپرس با افزونه WP Fastest Cache را مطلاعه کنید.
بهینه سازی فایل های سی اس اس و جاوا اسکریپت
فرایند بهینه سازی فایل های CSS و JavaScript نوعی فشرده سازی فایل های اصلی است به طوری که اندازه و سایز آن ها را تا حد ممکن کم خواهد کرد.این امر باعث می شود تا در بارگذاری سایت در مرورگر با سرعت بهتری رو به رو شویم.
این امر به نوعی فشرده کردن تمامی فایل های سنگین و اسکریپت های قالب وردپرس شما محسوب میشود که میتواند تاثیر مثبتی در روند افزایش سرعت وردپرس داشته باشد.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش فشرده سازی فایل های سیاساس و جاوا اسکریپت در وردپرس را مطالعه کنید.
بهینه سازی تصاویر در وردپرس
یکی از بدیهی ترین موضوعات در سئو و همچنین بالابردن سرعت وردپرس، عدم استفاده از تصاویر حجیم و سنگین است. همچنین این موضوع نیز کاملا واضح است که تقریبا در تمامی سایت های امروزی از تعداد زیادی تصویر در وبسایت خود استفاده میکنند که استفاده بدون مدیریت از این تصاویر میتواند دردسر ساز باشد.
البته موضوع مهم در رابطه با تصاویر در وردپرس این هست که روش های متعددی برای بهینه سازی تصاویر در وردپرس وجود دارد که براحتی شما عزیزان با استفاده از یکی از همین روش های بهینه سازی تصاویر در وردپرس میتوانید تمامی تصاویر و عکس های موجود در سایت وردپرسی خود را بهینه کنید.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش های زیر را مطالعه کنید:
- بهینه سازی تصاویر در وردپرس با tinypng
- بهینه سازی تصاویر سایت وردپرسی با افزونه Prizm Image
- بهینه سازی حجم تصاویر در وردپرس با افزونه EWWW Image Optimizer
- کاهش حجم تصاویر در وردپرس با افزونه Imsanity
بهینه سازی پایگاه داده
وردپرس به صورت خودکار تمامی موارد را در پایگاه داده ی خود ذخیره می کند. در بین آن ها مواردی از جمله: دیدگاه های تکراری، بازتاب ها، گزیده ای از مطالب در بازتاب ها،موارد وارد شده در زباله دان، دیدگاه های تایید نشده و دیدگاه های اسپم شده در پایگاه داده ذخیره خواهد شد.
بنابراین با بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس میتوانید یک گام مهم دیگر در بالابردن سرعت وردپرس، بردارید. ازینرو احتیاج به یک پاکسازی و بهینه سازی داریم زیرا این موارد به مرور زمان پایگاه داده را تخریب خواهند کرد.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش بهینه سازی پایگاه داده وردپرس با یک کلیک را مطالعه کنید.
غیر فعال کردن افزونه های غیر ضروری
گاهی ممکن است در یک سایت وردپرسی افزونه های متعددی برای رسیدن به هدفی خاص استفاده شود، اما ممکن با کمی تحقیق و تجربه متوجه شد که با یک قطعه کد کوچک میتوان همان کار افزونه را انجام داد.
بنابراین همیشه استفاده از افزونه ها نمیتواند کاربردی و موثر باشد. همینطور اگر افزونه هایی غیر ضروری و غیر کاربردی در سایت وجود دارد، میتوانید با غیر فعال کردن انها، به بالا بردن سرعت وردپرس کمک شایانی کنید.
غیر فعال کردن Trackbacks و pingbacks در وردپرس
Trackbacks یا همان بازتاب هایی که در وردپرس ایجاد می شود. pingbacks یا همان خلاصه متن هایی که در بازتاب ایجاد می شوند.
به صورت پیش فرض در هر زمانی وبلاگ های دیگر ممکن است به شما اشاراتی کنند که به صورت بازتاب در وبسایت شما ایجاد شود و در واقع نوتیفیکیشنی ارسال گردد. به این موارد Trackbacks و pingbacks گفته می شود. شما می توانید این خصوصیت را در وردپرس خود غیر فعال کنید. فقط کافیست به پنل ادمین وردپرس>>تنظیمات>>گفت و گوها رفته و آن ها را غیر فعال کنید.
فعال کردن Keep-Alive
Keep-Alive از تنظیمات آپاچی پیروی می کند و وظیفه ی حفظ و پایداری خط اتصال را بر عهده می گیرد که یکی از فاکتورهای اصلی در سئوی هاست به حساب می آیند و شما باید در هنگام خرید هاست این مورد را بررسی کنید تا وجود داشته باشد.
HTTP Keep-Alive پروتکل TCP را جهت اتصال در دریافت و ارسال درخواست های HTTP به جای باز شدن اتصالات جدید برای هر درخواست در نظر می گیرد.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش های زیر را مطالعه کنید:
- افزایش سرعت وردپرس
- افزایش سرعت وردپرس با WP Rocket
- افزایش سرعت وردپرس با افزونه Autoptimize
- افزایش سرعت وردپرس از طریق wp-config
- افزایش سرعت وردپرس با افزونه Speed Booster Pack
- افزایش سرعت وردپرس با cookie free domain
موفق و پاینده باشید…
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
مهندس برای داشتن همچین خبرنامه ای که در سایتتون دارید باید چیکار کرد؟؟
ما از میلرلایت استفاده میکنیم بخش embed html میلرلایت
سلام عالی بود.
کارتون خیلی خوبه.
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars