آموزش سئو وردپرس

سئو وردپرس مطمعنا یکی از مهم ترین عوامل رشد و بهبود کسب و کار های اینترنتی است. که باید به آموزش سئو اهمیت بالایی بدید, امروزه به دلیل افزایش کاربران در بستر اینترنت و همچنین وجود میزان انبوهی از وب سایت های وردپرسی که هر روز میزان آنها در حال افزایش است، نیاز به فراد متخصص در زمینه سئو وردپرس بسیار احساس می شود. از همین رو تعداد متقاضیان برای یادگیری این مارکت جذاب و پولساز و تبدیل شدن به یک کارشناس سئو روز به روز در حال زیاد شدن است.

اما مهم ترین نکته هنگام ورود به این مارکت، مبحث یادگیری و آموزش سئو وردپرس می باشد که در اینجا ما قصد داریم به آن بپردازیم.

آموزش سئو وردپرس

در لینک دانلود زیر, کتاب ۹ صفحه ای PDF خلاصه کامل از آموزش سئو وردپرس را به صورت اینفوگرافیک توضیح داده ایم

آموزش ویدئویی سئو وردپرس

آموزش سئو وردپرس

اگر فکر می کنید سئو به آسانی قابل انجام است و به راحتی می توانید سایت خود را به رتبه یک برسانید باید بگم کاملا در اشتباهید. اولین و مهمترین گام برای تبدیل شدن به یک کارشناس سئو خِبرِه و یا بهبود رتبه سایت خود، بحث آموزش و یادگیری آن می باشد، زیرا کارشناس سئو باید با تمامی نکات مربوط به سئو آشنایی داشته باشد تا بهترین عملکرد و نتیجه را بتواند از خود نشان دهد.

این قسمت در زمینه آموزش سئو وردپرس و بهینه سازی آن برای موتور های جستجو گر گوگل می باشد که شما با مطالعه آن و بکارگیری و رعایت نکات ذکر شده می توانید جایگاه سایت خود را بهبود ببخشد و ترافیک بیشتری برای سایت خود دریافت کنید.

لازم به ذکر است سئو فقط مختص به گوگل نمی باشد، در واقع سئو برای تمامی موتور های جستجو ، از قبیل Yahoo ،Bing و Google … جود دارد ، اما به دلیل محبوبیت بالا و استفاده اکثر افراد از گوگل در ایران، باید تمرکز ما بیشتر بر روی نکات آموزش سئو وردپرس برای گوگل باشد.

فقط قبل از شروع اگه می خوای از نکات آموزش سئو وردپرس استفاده کنی باید قدرت تحلیل ، انجام کار های خلاقانه و فنی را داشته باشی. تیم مکانیک وردپرس که همیشه عاشق سئو سایت و آموزش سئو وردپرس به دیگران بوده. ما در اینجا به شما در برداشت گام های صحیح برای رسیدن به رتبه ی یک گوگل کمک می کنیم پس لطفا تمامی نکات لازم درباره ی آموزش سئو وردپرس رو با دقت مطالعه نمایید.

آموزش سئو وردپرس

سئو چیست ؟

ابتدا می خواهم سئو را با یک مثال ساده به شما توضیح دهم. یک مسابقه فرمول یک را تصور کنید. شما یکی از ۲۰ شرکت کننده مسابقه هستید و در حال رقابت با ۱۹ نفر دیگر می باشید. ابتدا سرعت تان بسیار آهسته بوده و در جایگاه آخر قرار دارید اما رفته رفته سرعت تان بیشتر شده و به سمت جایگاه اول حرکت می کنید و بسیار شادمان هستید ،اما ناگهان با کمی درنگ چند پله به عقب بر میگردید. شما دست بردار نیستید و این بار پای خود را محکم تر بر روی پدال گاز می فشارید، و پله پله به سمت رتبه اول حرکت می کنید. هنگامی که به سه رتبه ی اول می رسید، دستاورد های زیادی کسب خواهید نمود و بسیار مشهور خواهید شد.

سئو نیز دقیقا همین گونه و شما دائما در حال رقابت با سایر وبسایت های دیگر هستید. هرچقدر شما به رتبه یک نیز شوید جایزه بهتری دریافت خواهید کرد. منظور از جایزه در اینجا همان افزایش درآمد شما است. حالا بریم یکم تخصصی تر این موضوع را بررسی کنیم.

سئو  ( SEO ) مخفف کلمه ی “Search Engine Optimization” می باشد و به معنای بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو است. به بیان ساده تر سئو فرایندی است، که با انجام دادن یک سری از نکات موجب افزایش بازدیدکنندگان و مشتریان برای وبسایت شما می شود به صورتی که وقتی افراد محصولات یا سرویس هایی که مرتبط با کسب و کار شما هستند را در گوگل سرچ می کنند وب سایت شما در صفحه نخست تنایج جستجو نمایان خواهد شد. اصلا یکم خودمونی ترش کنیم :

وقتی شما یه یک چیزی رو تو گوگل سرچ می کنید، گوگل چند تا سایت که از نظر خودش و تجربه ی کاربراش، عملکرد خوبی داشته رو به شما معرفی کنه .حالا سوال اصلی اینکه چیکار کنیم گوگل سایت مارو هم به بقیه معرفی کنه  !؟ جوابش تی یک کلمه خلاصه میشه : سئو . دیگه فکر کنم قشنگ بحث سئو واستون جا افتاده باشه. کمی هم از قدرتش و تحولی که تو کسب و کار شما به وجود میاره بگم.

فرض کنید شما با انجام سئو روی سایتتون با یک کلمه کلیدی که در ماه ۵۰ هزار بار جستجو می شه بیاید صفحه اول گوگل و جزوه سه سایت اول بشید. اگه از این ۵۰ هزار نفر فقط  ۲۰هزار نفرشون وارد سایت شما بشن و هزار نفر اونها محصول شما را که برای مثال قیمتش فقط ۵۰ هزار تومن هست را بخرن ماهی ۵۰ ملیون تومن فقط از اون یدونه محصول درآمد کسب می کنید.

آیا هنوز به سئو ایمان نیاورده اید ؟!!

وردپرس چیست ؟

موضوع تازه از همینجا شروع میشه, از اینجا به بعدشو جدی بگیر

افرادی که پا به حوزه طراحی سایت می گذارند یا قصد ایجاد یک وبسایت برای خود را دارند احتمالا نام وردپرس به گوششان خورده است. به زبان ساده وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سایت ساز است که با استفاده از آن می توانید به سادگی در عرض ۵ دقیقه وبسایت شخصی خود را راه اندازی کنید. وردپرس متشکل از قالب ها و پوسته های متنوعی است که به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرند. شما می توانید با استفاده از این قالب ها وبسایت شخصی خود را با سلیقه دلخواهتان بدون نیاز به یک خط کدنویسی طراحی کنید. ویژگی های بسیار وردپرس موجب شده تا این سیستم، طرفداران زیادی در این بین دریافت کند و میزبان سایت های بسیاری در سرار دنیا شود.

سئو وردپرس چیست؟

همانگونه که در پاراگراف بالا به شما درباره ی وردپرس و دلایل محبوبیتش توضیح دادم این را نیز باید اضافه کنم که یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا، سازگاری آن با سئو به صورت پیش فرض می باشد. اما باید توجه داشته باشد که تنها با نصب یک سایت وردپرسی نمی توانید تمام نکات سئو را پیاده سازی کنید و خود را به صفحه نخست گوگل برسانید. آموزش سئو وردپرس از مبتدی تا پیشرفته در مکانیک وردپرس ۱۰۰٪ رایگان آموزش سئو وردپرس را یاد بگیرید.

در واقع یادگیری و آموزش سئو وردپرس است که در کنار یک سایت وردپرسی زمینه فراهم شدن پرتاب شما به جایگاه نخست نتایج گوگل، فراهم می نمایید.

دیگه وقتشه که یکم تخصصی تر وارده بحث آموزش سئو وردپرس بشیم؛ بزن بریم

چرا آموزش سئو وردپرس برای تمامی کسب و کار ها مفید است؟

با توجه به اینکه امروزه میزان رقابت در اینترنت مخصوصا برای کلمات کلیدی پر مخاطب بسیار زیاد است، موجب می شود تا نرخ خدمات سئو روز به روز افزایش یابد. همچنین شرکت های بسیاری در زمینه سئو و آموزش سئو وردپرس فعالیت می کنند و این امر توانایی شناخت عملکرد و میزان تخصص آنها را در این حرفه کمی سخت می کند.

برای افرادی که در این زمینه فعالیت ندارند درک سئو کمی دشوار و زمان بر است، بیشتر افراد فکر می کنند با چند روش ساده می تواند سایت خود را مدت زمان کوتاهی به نتیجه برسانند اما نمی دادند که این تفکر از پایه اشتباه است. سئو نیازمند صبر و تلاش بسیار است. اگر دانش کافی در این حوزه نداشته باشید در حقیقت کار شما برای رسیدن به اهدافتان سخت خواهد بود. پس سعی کنید که بحث آموزش را جدی بگیرید و بهترین سایت را برای یادگیری این حرفه انتخاب کنید.

تیم مکانیک وردپرس بیش ۱۲ سال تو این حوزه فعالیت داره و تونسته تجربه های زیادی بدست بیاره. اینم بگم که بخشی از سئو به تجربه بستگی داره !!

میزان درآمد کارشناس سئو

به افرادی که بابت انجام و پیاده سازی نکات سئو بر روی سایت های مختلف هزینه دریافت می کنند تا موجب افزایش ترافیک و بازدید کنندگان سایت شوند، کارشناس سئو یا سئوکار می گویند.

آموزش سئو وردپرس

در سال ۹۸ زمانی که ویروس کرونا در ایران همه گیر شد، به دلیل اعمال یک سری محدودیت ها از قبیل قرنطینه، تعداد زیادی از مشاغل سنتی جای خود را به مشاغل اینترنتی دادند و از آن زمان تا اکنون میزان کسب و کار های اینترنتی رو به افزایش است. تعدادی از افراد سراغ پلتفرم اینستاگرام رفته و از آنجا شروع به ارائه و فروش محصولاتشان کردند و تعداد زیادی نیز وب سایت شخصی خود را ایجاد نمودند.

سایت های اینترنتی درآمد بسیار زیادی دارند و تنها راه رسیدن به این درآمد، یادگیری و آموزش سئو وردپرس و یا سپردن آنها به یک فرد متخصص یا کارشناس سئو می باشد.

هر ساله با گذر زمان، بازار این مارکت جذاب داغ تر می شود و فرصت های شغلی نیز برای کارشناسان سئو بیشتر.

این روزا سئو کردن یک کلمه کلیدی و رسوندن اون به صفحه اول گوگل بالای ۸ میلیون هستش که بستگی به سختی و آسانی اون کلمه کلیدی داره . در واقع این کلمه کلیدیه که قیمت رو بالا پایین می کنه. حالا تو در نظر بگیر تو یه سال می تونی حداقل ۱۰ تا کلمه کلیدی رو سئو کنی یا حتی بیشتر.

سئو کلاه سیاه سئو کلاه سفید

انواع سئو

تو این دنیایی که ما داریم زندگی میکنیم هیچ کدوم از انسان هاش شبیه هم نیستند و همگی دارای خصلت و ویژگی های خاص خود می باشند. بعضی از آنها خیلی خوب اند و همیشه از قانون پیروی می کنن ،بعضی از آنها گاهی خوبن و گاهی هم بد و بعضی ها که دیگه کلا ضرر دارن واسمون از اینا باید دوری کرد. سئو هم از این قاعده بدور نیست. البته سئوکاره که این بلا رو سر سئو میاره (مثل رفیق ناباب). سئو به سه دسته تقسیم می شه :

  • سئو کلاه سفید White Hat SEO
  • سئو کلاه خاکستری Gray Hat SEO
  • سئو کلاه سیاه Black Hat SEO

فکر کنم تا الان از رنگ کلاهشون فهمیدین باید از کدوم دوری کنید!!

سئو کلاه سفید چیست؟

سئو کلاه سفید شامل انجام نکاتی در سئو می باشد که در چارچوب قوانین گوگل هستند. افرادی که سئو کلاه سفید انجام می دهند همیشه سعی در تولید محتوای اصولی و مستمر دارند. استفاده از این قانون هیچ خطری با خود به همراه ندارد و شما در یک مسیر کاملا هموار به سمت بالا برای کسب جایگاه موردنظر خود حرکت می کنید.(مثله راننده ای که تو جاده حواسش به تمام تابلو های کنار خیابون هست) . البته این را نیز باید بدانید که رسیدن از طریق سئو کلاه سفید نیاز به زمان بیشتر نسبت به انوع دیگر سئو دارد.

برای انجام سئو کلاه سفید باید نکاتی همچون تولید محتوای با کیفیت و ارگانیک، برند سازی صحیح ،استفاده از کلمات کلیدی مناسب و به اندازه،لینک سازی اصولی، بهینه سازی داخلی و … را رعایت کنید.

سئو کلاه خاکستری چیست؟

اصطلاح سئو خاکستری عملی است مابین سئو کلاه سفید و کلاه سیاه. این عمل نسب به سئو کلاه سیاه ریسک کمتری دارد و همچنین نسب به سئو کلاه سفید در مدت زمان کوتاهتری به نتیجه خواهد رسید. در این روش نیز اغلب قانون های گوگل رعایت می شوند و گاهی نیز با انجام یک سری از نکات برای گول زدن و ترغیب کاربران استفاده می شود. احتمالا شما نیز بسیاری از تبلیغات و یا عنوان های سایت ها را مشاهده کرده اید که اغلب سعی در جذاب نمایش دادن خود می کنند تا کاربران را وارد سایت خود کنند و هنگامی که کاربر وارد این سایت ها می شود پی به بی محتوا بودن سایت می برد.

برای درک بهتر این نوع سئو می توان گفت که افرادی که از این نوع سئو استفاده می کنند، بیشتر به فکر رعایت قوانین و فاکتور های گوگل و خوب نشان دادن خود نزد گوگل هستند و زمانی که گوگل آن ها را به نتایج اول موتورهای جستجو می آورد تازه متوجه قضیه خواهد شد. کاربران هنگامی که وارد این نوع سایت می شوند متوجه بی کیفیتی محتوای آن شده و شروع به بیرون آمدن از این سایت ها می نمایند که این امر نرخ پرش را زیاد میکند. ( جلوتر تو قسمت اصطلاحات سئو بهت میگم نرخ پرش چیه )

این را باید بدانید که برای گوگل تجربه و رضایت کاربرانش نسب به فاکتور های خود از اهمیت بیشتری برخور دار است. هنگامی که تجربه کاربران یک وب سایت خوشایند نباشد ، گوگل سعی در نتزل جایگاه آن سایت خواهد نمود.

سئو کلاه سیاه چیست ؟

سئو کلاه سیاه مجموعه اقداماتی است که خارج از چهارچوب و قوانین گوگل بوده و سعی در فریب دادن گوگل می نماید. اقدامات این نوع از سئو به گونه است که سبب گول زدن موتور های جستجوگر گوگل شده و از این طریق رتبه ی خود را بهبود می بخشند. برای انجام این نوع سئو باید از دقت و سرعت بالایی برخوردار بوده تا موتور های جستجو گر گوگل به شما شک نکنند. اگر موتور های جستجوگر گوگل پی به نقض قوانین توسط سایتی شوند آن سایت را پنالتی خواهند نمود( یعنی مطالب سایت به کلی از نتایج جستجوی گوگل محو خواهد شد)

مواردی که شامل سئو کلاه سیاه می شوند عبارتند: استفاده از محتوا های تکراری ، استفاده از لینک و متون مخفی ، بک لینک های نامرتبط ، دستکاری لینک ها ، نظرات اسپم و …

البته این نوع سئو نسب به دو نوع دیگر می تواند در کمترین زمان بیشرین بازدهی را نیز به همراه داشته باشد.

ولی از ما گفتن بود رفتن به سمت سئو کلاه سیاه دل خیلی بزرگی می خواد و برای انجام اون باید خیلی حرفه ای باشی که بدونی کاری رو کی و کجا انجام بدی تا گوگل نفهمه چون اگه بفهمه همه زحماتت به باد میره…!

لازم به ذکر است ما در این مطلب سعی در آموزش سئو وردپرس با رعایت تمامی فاکتور ها و قوانین گوگل را داریم تا سایت شما را هیچ خطری تهدید نکند.

حالا بیاین یکم شمارو با لینک و بک لینک و یک سری دیگه از چیزی هایی که تو ادامه مسیر لازم تون میشن آشنا کنم پس با دقت روشون زوم کن.

لینک چیست ؟

احتمالا در ادامه مسیر از آموزش سئو وردپرس با کلمه لینک و بک لینک بسیار مواجه خواهید شد. حالا لینک (پیوند) چیه؟ اگه مقداری روی این پاراگراف توجه داشته باشید متوجه می شوید که اگر به روی کلمات این پاراگراف کلیک نمایید هیچ اتفاقی رخ نمی دهد اما کافی روی کلمه سئو وردپرس کلیک کنید ( همونی که آبیه) ، در عرض چند ثانیه به یک صفحه ی دیگر از سایت ما منتقل خواهید شد.

اگر کمی تخصصی تر بخواهیم به این موضوع بپردازیم می توان گفت: لینک نوعی پیوند دهنده بین صفحات مختلف در اینترنت می باشد که موجب ارتباط بین دو صفحه خواهد شد.

انکرتکست چیست ؟

حالا یه چی دیگه هم تو بحث لینک سازی زیاد می شنوید کلمه انکرتکست “Anchor Text” هستش. اون لینک بالا رو دیدین که بهتون نشون دادم (همون که آبیه) عبارتی که برای ایجاد لینک از اون استفاده کردیم میشه انکرتکست ما یعنی  “سئو وردپرس”

به همین سادگی مثل آب خوردن !! حالا بریم بک لینک هم بهتون یاد بدم چیه.

بک لینک چیست ؟

میشه گفت یکی از کلیدی ترین مبحث در سئو وردپرس همین بک لینکه و خیلی لازمت میشه. مرحله قبل یادته بهت گفتم لینک چیه؟ حالا تصور کن همین لینک رو یه سایت دیگه به یکی از صفحه های سایت شما داده باشه در این صورت میشه گفت شما از اون سایت بک لینک دریافت کردید.

تمامی وب سایت ها می توانند به وب سایت شما بک لینک دهند اما دریافت این بک لینک می تواند از راه های مختلی باشد به طوری که برخی از افراد ها با پرداختی مبلغی برا سایت خود بک لینک خریداری می کنند و بعضی از وبسایت ها نیز به دلیل اینکه یک برند تجاری و یا یک منبع بزرگ محتوا ها و مطالب هستند، به صورت رایگان از سایر سایت ها که اغلب تازه تاسیس می باشند بک لینک دریافت می کنند.

همانطور که در ابتدا گفتم بک لینک برای سئو یک سایت بسیار مهم است و دانستن اینکه کی ،کجا و چطور برای سایت مان بک لینک دریافت کنیم برای یک متخصص سئو امر ضروری است. برای مثال خرید بسیار زیاد بک لینک موجب جریمه شدن سایت تان از طرف گوگل خواهد شد، یا اینکه هر بک لینکی با ارزش نیست و ممکن است به سئو سایت ما آسیب برساند.

ما توی ادامه ی آموزش سئو وردپرس به شما تمامی نکات لازم برای دریافت یک بک لینک با کیفیت را خواهیم گفت .

پنالتی شدن سایت چیست ؟

شاید همون اول با خودتون بگید مگه سایت ها هم فوتبال بازی می کنند که پنالتی داشته باشند. در واقع تو سئو منظور از پنالتی شدن سایت، جریمه ای که گوگل برای تخلف شما که در سایت تون انجام دادین در نظر می گیره. یه بازی فوتبال رو در نظر بگیرین؛ وقتی بازیکنی خطایی روی پای بازیکن حریف که درون محوطه هست انجام میده ، داور تصمیم می گیره تا برای تیم حریف پنالتی اعلام کنه تا یجورایی تیم حریف جریمه بشه و این پنالتی یا جریمه می تونه به کلی سرنوشت بازی رو تغییر بده.

آموزش سئو وردپرس

در واقع پنالتی شدن در گوگل نیز همین گونه است با این تفاوت که این اصطلاح در سئو جریمه ای است که گوگل برای سایت متخلف، هنگامی که سایتی خارج از محوطه ی قوانین گوگل مرتکب خطایی شود، در نظر می گیرد.

در صورتی که وبسایت شما پنالتی شده و امکان حل این مشکل رو نداشتید میتوانید با تیم پشتیبانی سایت این موضوع مهم رو مطرح کنید .

خوشبختانه یک پوئن مثبتی که پنالتی گوگل در مقایسه با پنالتی فوتبال دارد، جریمه شدن ، تنها متعلق به یک صفحه از آن وب سایت می باشد. در فوتبال اگر تیمی پنالتی بدهد تمام اعضای تیم ضرر می کنند اما در گوگل پنالتی فقط به یک صفحه از سایت زیان می رساند. به صورت کلی اگر شما در یکی از صفحات وب سایت خود مرتکب خطا شوید، گوگل فقط همان صفحه یا کلمه کلیدی را جریمه کرده و جریمه آن نیز، حذف شدن صفحه یا کلمه کلیدی از نتایج جستجو، و یا تعلق نگرفتن رتبه به همان صفحه است.

کلمه کلیدی یا Keyword چیست ؟

اگر می خواهید یک کارشناس سئو شوید باید بدانید که همیشه در این شغل باید برای کلمه های کلیدی روز و شب بجنگید. در حقیقت بالا بردن کلمات کلیدی در نتایج گوگل هدف اول و آخر سئوکاران می باشد. کلماتی که روی کاغذ هیچ ارزشی ندارد اما در سئو می توانند یک زندگی را به صورت کامل دگرگون سازند. کلمات کلیدی پایه و اساس کل پروسه سئو وردپرس و جستجو کاربران گوگل است. این بدان معنا است که اگر هیچ کلمه کلیدی در گوگل نباشد، نه گوگل می تواند نیاز کاربران خود را درک کند و نه وب سایت ها توانایی رفع نیاز کاربران و پاسخ به سوالات آنها را دارند.

کلمات کلیدی عبارت هایی هستند که سئو کاران به واسطه ی آن محتوای خود را  سئو می کنند. برای مثال اگر در گوگل کلمه بلیط هواپیما را جستجو کنید، بلافاصله سایت علی بابا به عنوان اولین سایت توسط گوگل به شما نشان داده خواهد شد. در واقع عبارت بلیط هواپیما یک کلمه ی کلیدی است که سایت علی بابا به خوبی روی آن، سایت خود را سئو کرده است.

طول کلمات کلیدی چه رابطه ای با سئو آنها دارد ؟

در آموزش سئو وردپرس ، ما سه نوع مختلف از کلمات کلیدی از لحاظ اندازه داریم که سختی سئو هر کدام با اندازه ی آنها رابطه ی عکس دارد.

کلمه کلیدی کوتاه short tail : این نوع از کلمات کلیدی به صورت تک کلمه می باشند مانند کلمه سئو ، موبایل ، لپ تاپ که دارای ارزش بسیاری می باشند و رقابت به روی آنها بسیار زیاد و شوار است، زیرا کاربران تمایل دارند به خلاصه ترین شکل در گوگل جستجو کنند.

کلمه کلیدی متوسط Mid Tail : کلماتی همچون آموزش بورس ، آموزش انگلیسی یا خرید موبایل جزئه این دسته از کلمات کلیدی می باشند، که از ترکیب 2 الی 3 کلمه تشکیل شده اند. سئو روی این کلمات نسبت به مورد اول کمی آسان تر است اما به دلیل سرچ زیاد این کلمات، می توانند بهره وری بسیاری برای شما داشته باشند.

کلمه کلیدی طولانی Long Tail : این نوع از کلمات کلیدی برای سایت ها تازه تاسیس بسیار پیشنهاد می شود، زیرا سئو بر روی این کلمات به دلیل رقابت کمتر، آسان تر است و همچنین سریع تر به نتیجه می رسند. این کلمات کلیدی حاوی 3 الی 5 کلمه می باشند مانند آموزش انگلیسی به صورت آسان یا پکیج آموزش طراحی سایت رایگان. شما می توانید با رتبه گرفتن از طریق این کلمات کلیدی، آرام آرام سعی در کوتاه کردن آنها بکنید.

الگوریتم های گوگل تعیین کننده ی رنگ کلاه های سئو

الگوریتم های گوگل

در مبحث آموزش سئو وردپرس موضوعی با عنوان الگوریتم های گوگل وجود دارد که در واقع، گوگل یکسری قوانین و خط قرمز های خود را در آنها برای سئوکاران مشخص می کند، که رعایت نکردن این قوانین موجب سخت تر شدن سئو در ادامه مسیر خواهد شد. این الگوریتم ها در واقع برای پیدا کردن بهترین نتایج و مطالب، برای کاربران گوگل به وجود آمده اند.

پادکست الگوریتم های گوگل

 

همیشه در سراسر جهان هستند افرادی که سعی در دور زدن قوانین می کنند. این افراد در سئو نیز وجود دارند و تمایل به انجام کارها و روش های نادرست برای کسب جایگاه مورد نظر خود دارند، اما الگوریتم های گوگل که توسط برنامه نویسان و کارکنان این شرکت همیشه در حال تغییر و بروز رسانی می باشند، وظیفه دارند تا مانع این اعمال نادرست شوند .

حال ما در ادامه قصد در معرفی مهم ترین الگوریتم های گوگل به شما را داریم، که شناخت آنها یکی از نیاز های اساسی متخصصین سئو می باشد.

حالا اگه این الگوریتم هارو نشناسین ضررش پای خودتون و ممکن یهو ندونسته سایت تون به فنا بره !!!

۱ – الگوریتم پاندا Panda Algorithm

الگوریتم پاندا نخستین بار در فوریه سال ۲۰۱۱ توسط گوگل معرفی شد. ماموریت این الگوریتم، شناسایی محتواهای کپی شامل متون ، تصاویر و… و گزارش آنها به موتور جستجوگر گوگل می باشد. این گزارش سبب کاهش ارزش محتوایی سایت کپی کننده شده و موجب تنزل رتبه آن در نتایج گوگل خواهد شد. سایت هایی که سعی در کپی کردن محتوای سایر سایت ها می کنند احتمالا این الگوریتم را به خوبی نمی شناسند زیرا با شناسایی این وب سایت ها توسط الگوریتم پاندا و گزارش آن به گوگل، گوگل نتها رتبه آنها را کاهش می دهد، بلکه بدست آوردن رتبه ی قبلی نیز بسیار دشوار تر از دفعه اول خواهد بود.

۲ – الگوریتم پنگوئن Penguin Algorithm

بعد از معرفی شدن الگوریتم پاندا توسط گوگل اوضاع کمی برای رتبه گرفتن و سئو فرق کرد. بیشتر سایت ها با استفاده از دریافت بک لینک های اسپم یا خرید آنها رتبه ی خود را به شدت افزایش نمودند. دقیقا در این زمان بود که گوگل الگوریتم دیگر خود را با نام پنگوئن راهی میدان نمود. الگوریتم پنگوئن در آوریل سال ۲۰۱۲ توسط گوگل به صورت رسمی معرفی شد.

تمرکز این الگوریتم بر روی بک لینک های صفحات وب می باشد تا در صورت شناسایی لینک های اسپم و یا نامربوط با گزارش آنها به گوگل زمینه ساز جریمه آنها شود. این حرکت توسط گوگل موجب شد تا دیگر وبسایت ها ، سعی در دریافت بک لینک غیر طبیعی ،اسپم و یا تعداد بالا نکنند.

لازم به ذکر است این الگوریتم در صورت شناسایی بک لینک های مفید، موجب ارسال سیگنال های مثبت به گوگل شده و موجب افزایش رتبه سایت تان به وسیله گوگل خواهد شد. پس همیشه سعی کنید تا محتوا های ارگانیک و باکیفیت برای سایت خود تولید کنید و از طریق آن بتوانید بک لینک های ارزشمندی برای خود جمع آوری نمایید ، زیرا بک لینک ها یکی از مهم ترین عوامل افزایش رتبه ی سایت می باشند.

در ادامه آموزش سئو وردپرس کمی با جزئیات بیشتر به مسئله ی بک لینک ها و لینک های داخلی می پردازیم.

۳ – الگوریتم مرغ مگس خوار Hummingbird Algorithm

احتمالا برای شما هم پیش آمده است هنگامی که در حال جستجوی یک عبارت در گوگل بودید ناگهان با نتایج کاملا بی ربط و متفاوت با موضوع موردنظر خود مواجه شده اید.

مثلا هنگامی که عبارت آموزش سئو وردپرس را در گوگل سرچ می کردید با کلی سایت اسپم که در ردیف های اول نتایج گوگل بساط پهن کرده بودند روبه شده اید، سایت هایی که محتوای باکیفیتی نداشتند و فقط به دنبال قرار دادن تبلیغ در نقاط مختلف وبسایت خود بودند. احتمالا برای شما نیز جای سوال است که چرا گوگل این سایت ها را نمایش می داد.

در حقیقت این سایت ها با استفاده ی بیش از حد، از کلمات کلیدی در صفحات خود موجب فریب دادن گوگل می شدند و به جایگاهای بالا دست می یافتند. اما سر انجام طولی نکشید تا گوگل با معرفیه الگوریتم مرغ مگس خوار از شر این وب سایت های موذی خلاص شد. مرغ مگس خوار در آگوست ۲۰۱۳ روی کار آمد تا مکمل دو الگوریتم قبلی یعنی پاندا و پنگوئن شود.

الگوریتم مرغ مگس خوار با دقت و سرعت عمل بالایی کلمات را بررسی میکند و به خوبی مترادف های آنها را می شناسد ، به طوری که اگر کلمه ای را به اشتباه تایپ و سرچ کنید، این الگوریتم متوجه نیاز شما شده و نزیک ترین نتایج را به شما نشان می دهد. علاوه بر این الگوریتم مرغ مگس خوار صفحاتی را که بیش از حد کلمات کلیدی استفاده می کنند را شناسایی کرده و آنها را جریمه می کند.

۴ – الگوریتم کبوتر Pigeon Algorithm

بعد از پاندا و پنگوئن و مرغ مگس خوار حالا نوبت به کبوتر رسیده ، دیگه گوگل رسما باغ وحش درست کرده.!!

اگر کمی قبل تر از آن که ادامه این مطلب از آموزش سئو وردپرس را بخوانید، بروید و در گوگل کلمه ی رستوران های نزدیک من را سرچ کنید، به خوبی می توانید وظیفه ی این الگوریتم را حدس بزنید. الگوریتم کبوتر در سال ۲۰۱۴ توسط گوگل معرفی شد . این الگوریتم وظیفه دارد تا هنگامی که شما یک عبارت را مانند “رستوران های نزدیک من “در گوگل سرچ می کنید نزدیک ترین گزینه را از نظر مکانی به شما نشان دهد. امروزه بسیاری از کسب و کار ها تمرکز خود را بر سئو محلی می گذارند. پس لازم است این الگوریتم را بسیار جدی بگیرید، زیرا تاثیر مثبتی بر روی سئو وردپرس شما می گذارد و همچنین موجب افزایش فروش شما خواهد شد.

۵ – الگوریتم گورخر Zebra Algorithm

پنجمین الگوریتمی که شما در آموزش سئو وردپرس با آن آشنا می شوید، الگوریتم گورخر است. این الگوریتم بیشتر بر روی سایت های فروشگاهی تمرکز دارد. هنگامی که کسب و کار های اینترنتی رفته رفته رشد چشمگیری در آنها صورت گرفت، افراد زیادی به سمت این مارکت هجوم آوردند ، به شکلی که برخی از افراد سودجو با ایجاد یک وبسایت فروشگاهی سعی در خالی کردن جیب کاربران گوگل می نمودند.

در واقع گوگل، الگوریتم گورخر را در جهت حفظ اعتماد و رفاه کاربران خود راه اندازی نمود. وظیفه ی این الگوریتم به شکلی است که اگر متوجه شود، سایت شما در فضایی نا امن و یا در جهت سوء استفاده از اطلاعات کاربران ایجاد شده است، آن را به گوگل گزارش کرده تا گوگل شما را جریمه کند.

۶ – الگوریتم Mobile First Index

احتمالا در دوران قدیم زمانی که مردم از گوشی های کیبورد دار مثل نوکیا استفاده می کردند ، امکان کاوش در موتورهای جستجو و گوگل فراهم نبود و بیشتر افراد از طریق کامپیوتر و لپ تاپ ها به این حوزه دسترسی داشتند. رفته رفته با روی کار آمدن برند های بزرگ مثل سامسونگ و هوایی و اپل و… قابلیت تلفن های همراه بیشتر از رایانه شد و این موجب شد تا امروزه بیش از ۵۵ درصد جستجو ها در اینترنت توسط موبایل ها صورت گیرد.

در اوایل مشکل موتورهای جستجو، نمایش بد وب سایت ها در تلفن های همراه بود به طوری که گوگل تصمیم گرفت، الگوریتم Mobile First Index را معرفی کند تا سایت ها مجبور به طراحی وب سایت خود برای موبایل ها شوند . از آن پس تا کنون رسپانسیو بودن وبسایت ها (طراحی شده برای موبایل و کامپیوتر) یکی از مهم ترین نکات آموزش سئو وردپرس به شمار می رود.

پس همیشه به خاطر داشته باشید رسپانسیو بودن وبسایت یکی از عامل های مهم برای سئو و سئو کاران می باشد که هنگام طراحی وب سایت باید به آن توجه کنند.

۷ – الگوریتم گوگل دنس

الگوریتم گوگل دنس چیه؟ الگوریتم گوگل دنس یا به زبان فارسی رقص گوگل ، الگوریتمی است که جایگاه نهایی شما را در نتایج جستجو تعیین می کند. صفحاتی که سئو می شوند اغلب جایگاه آنها در نتایج جستجو بالا و پایین می شود. برای مثال اگر شما صفحه ای را تازه شروع به سئو کرده باشید، مشاهده می کنید که صفحه شما یک بار رتبه ۴ گوگل و روز دیگر صفحه سوم نتایج گوگل را به خود اختصاص می دهد. در حقیقت علت این بالا و پایین ها، الگوریتم گوگل دنس می باشد.

کار این الگوریتم به نحوه ای است که، رتبه صفحه ای را مدتی بالا میاورد تا متوجه رفتار و رضایت کاربران از آن صفحه شود، اگر صفحه موردنظر رضایت کاربران گوگل را جلب کرده باشد آن صفحه به جایگاه بالاتر می رود و همینطور این امر تا رسیدن به رنک یک ادامه می یابد. اما بر عکس اگر آن صفحه جذابیت زیادی برای کاربر نداشته باشد گوگل مجبور به تنزل رتبه آن خواهد شد. در مجموع تمامی این بالا پایین ها برای پیدا کردن رتبه دقیق سایت در نتایج جستجو است.

این نکته را در آموزش سئو وردپرس به خاطر داشته باشید که یک سئو کار خوب وقتی که گوگل دنس رو میبینه سریع با یه بک لینک قوی و خوب سایت خودش تقویت می کنه تا به بالاترین جایگاهی که اون صفحه پتانسیل اش رو داره برسه.

کِراولر یا Crawler، ربات های گوگل

همانطور که کمی قبلتر در آموزش سئو وردپرس به شما درباره ی انواع سئو گفتم، شاید برای شما سوالی در رابطه با اینکه چگونه گوگل می تواند کارهای ما را مورد بررسی قرار دهد ؟ ایجاد شود. جواب این سوال بسیار ساده است : به وسیله ی کراولر ها یا ربات های خزنده گوگل .

این موتور های جستجو گر شامل سه بخشی اصلی هستند و به وسیله آن کار می کنند:

  • خزیدن در صفحات مختلف
  • ایندکس کردن صفحات
  • رتبه بندی نتایج

خزیدن در صفحات مختلف Crawling

ربات های گوگل با خزیدن در صفحات مختلف ، در حقیقت سعی در اسکن کردن آنها دارند. این ربات ها با سر زدن به بخش ها مختلف صفحات مانند ، عنوان , کلمه کلیدی ، تگ های h و ده ها فاکتور دیگر سعی در بررسی کیفیت محتوای وب سایت ها می کنند.

این ربات ها با بررسی چند صفحه وب شروع به کار می کنند و برای کشف صفحات جدید به دنبال لینک های موجود در آن صفحه می گردند. با پیدا کردن URL آن لینک، ربات ها محتوای جدیدی پیدا می کنند و آن را به فهرست خود می افزایند. هر اطلاعاتی که از وب سایت شما در موتور جستجو گر گوگل نمایش داده می شود در واقع حاصل خزیدن این ربات ها به صفحات مختلف سایت شما است.

لازم به ذکر است که این ربات ها فقط یک بار به صفحات وب سر نمی زنند بلکه آنها بار ها و بارها وارد سایت ها می شوند و مطالب را مورد بازبینی قرار می دهند.

ایندکس کردن

بعد از جستجو کردن صفحات توسط ربات های گوگل حال نوبت به ایندکس کردن آنها می رسد. ایندکس چیست ؟ کلمه ایندکس (Index) به معنای اطلاعات ثبت شده و فهرست شده می باشد. ایندکس شدن صفحات یک وب سایت به این دلیل حائز اهمیت است که وقتی یک صفحه ایندکس می شود در واقع آن صفحه توسط گوگل ثبت شده و هنگام جستجو یافت می شود.

ایندکس کردن صفحات ممکن است کمی زمانبر باشد. به طور میانگین حدود ۱ الی ۱۱ روز زمان می برد تا صفحه ای توسط ربات های خزنده گوگل ایندکس شود. اما خوشبختانه می توان این مدت را کوتاه تر نیز نمود. اگر شما تا انتهای آموزش سئو وردپرس همراه ما باشید ما روش ها و تکنیک های زودتر ایندکس شدن صفحات را به شما خواهیم آموخت.

رتبه بندی نتایج

در این مرحله ربات ها صفحات ایندکس شده را رتبه بندی می کنند و آنها را در نتایج گوگل قرار می دهند. در این فرایند ربات ها با استفاده از یکسری فاکتور ها از نظیر تجربه کاربران، نتایج جستجو کاربران و… رتبه هرسایت را مشخص می کنند. تمامی این موارد توسط کروالر ها انجام می گیرند تا بهترین و دقیق ترین نتایج را برای کاربران گوگل به ارمغان آورند.

به یاد داشته باشید که ربات های گوگل بارها و بارها به صفحات مختلف سر می زنند و این رتبه ها دائما در حال تغییر هستند.

آغاز مسیر آموزش سئو وردپرس

رسیدیم به مهم ترین بخش از آموزش سئو وردپرس مون که می شه گفت تازه اینجا شروع ماجراجویی هستش

سئو از چهار بخش بسیار مهم تشکیل شده :

  • سئو تکنیکال Technical SEO
  • سئو داخلی On-Page SEO
  • سئو خارجی Off-Page SEO
  • گوگل سرچ کنسول Search Console

برای اینکه رنک یک گوگل رو تصاحب کنید باید به صورت حرفه ای و منظم این نکات رو یادبگیرید و اجراشون کنید. برو بریم.

سئو تکنیکال

به کلیه اقدامتی که موجب راحت تر شدن ایندکس و اسکرول برای کراولر های گوگل(ربات ها) می شود سئو تکنیکال می گویند.

بگذارید با یک مثال این موضوع را برای شما توضیح دهم؛ فرض کنید ربات های گوگل برای اینکه بتوانند سایت شما را بررسی و ایندکس نمایند، باید از یک مسیر پر پیچ و خم که هیچ تابلوی راهنمایی در آن وجود ندارد به سمت وب سایت شما حرکت کنند. احتمالا آن ها با سردرگمی مواجه خواهند شد و برای اینکه سایت شما را پیدا کنند باید مدت زمان زیادی صرف این کار انجام دهند یا اینکه دیگر به دنبال سایت شما نگردند. اما در این شرایط کافی است شما در مسیر آنها چند تابلوی راهنمایی بگذارید و سپس ربات های گوگل به سرعت و آسانی سایت شما را خواهند یافت.

سئو تکنیکال نیز دقیقا همین گونه است. در حقیقت شما با بهینه سازی فنی وب سایت خود موجب می شوید تا ربات های گوگل سریع تر لینک سایت شما را پیدا کنند و به طور مداوم سایت شما را بررسی و ایندکس نمایند.

سئو تکنیکال بیشتر به برنامه نویسان و یا کسانی که سایت شما را کدزنی می کنند ارتباط دارد اما کسانی که قصد در آموزش سئو وردپرس به صورت جامع دارند و می خواهند کارشناس سئو شوند باید با تکنیک ها و راه های انجام این نوع از سئو آشنایی داشته باشند.

مزایای استفاده از سئو تکنیکال

  • موجب افزایش رتبه ی سایت شما در نتایج گوگل خواهد شد.
  • روی نرخ تبدیل و فروش محصولات شما تاثیر گذار خواهد بود.
  • موجب افزایش سرعت سئو سایت شما نسبت به سایر رقبای تان خواهد شد.
  • روی اقدامات و تصمیمات کاربران شما اثر خواهد گذاشت.

آموزش سئو تکنیکال

۱ – افزایش سرعت سایت

آموزش سئو وردپرس

همانطور که می دانید گوگل اهمیت زیادی به کاربران خود می دهد و یکی از فاکتور های گوگل برای رتبه بندی، رضایت و تجربه ی کاربرانش است. سایت هایی که از سرعت بالایی برخور دار نیستند و زمان زیادی طول می کشد تا صفحاتشان لود شود زیاد برای کاربران جذابیت ندارند و کاربران با یک کلیک آنها را می بندند. این امر موجب افزایش نرخ پرش شده و هر چقدر نرخ پرش سایتی بیشتر باشد آن سایت به مدت زمان بیشتری برای افزایش رتبه خود نیاز دارد.

طبق مطالعه های Strange Loop در زمینه سرعت سایت ، یک ثانیه تاخیر در زمان لود شدن صفحه موجب کاهش ۱۱ درصد از بازدید کنندگان ،۷ درصد از فروش و ۱۶ درصد از رضایت کاربران خواهد شد.

احتمالا سایت آمازون را که یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی در سراسر جهان می باشد را می شناسید. این سایت اعلام کرده که هر ۱۰۰ میلی ثانیه تاخیر در زمان لود شدن صفحات موجب کاهش ۱ درصدی فروش این شرکت می شود. آمازونی که خدا تومن درآمد داره فکر میکنی چطوری تونسته به این جایگاه برسه ؟ قطعا سئو

آیا هنوز به سئو ایمان نیاورده اید ؟ !!!

پس تا الان فهمیدین که پایین بودن سرعت سایت علاوه بر اینکه رتبه شما رو کاهش می ده موجب از دست رفتن کاربران شما هم میشه، پس سرعت سایت رو یکی از حیاتی ترین نکات سئو در نظر بگیرید.

اقداماتی که موجب افزایش سرعت سایت شما می شوند عبارت اند از :

  • استفاده از هاستینگ قوی و پرسرعت
  • فشرده سازی فایل های Css  و Js
  • کمتر کردن درخواست HTTP
  • به کارگیری از سرویس DNS
  • بهینه سازی کد های سایت
  • کم کردن حجم تصاویر

خب بریم واسه ادامه آموزش سئو وردپرس و تکنیک بعدی سئو تکنیکال .!!

۲ – جلوگیری از وجود صفحات تکراری Duplicate Content

وجود محتوای تکراری چه برای گوگل و چه برای کاربران بسیار آزار دهنده است. موتور های جستجو محتوایی را تکراری می خوانند که دقیقا یک کپی یا تقریبا مشابه آن با یک نشانی و آدرس متفاوت در یک صفحه دیگر وجود داشته باشد. همچنین محتوای تکراری می تواند در صفحات مختلف از سایت شما نیز وجود داشته باشد.

این امر موجب می شود تا هنگامی که کاربران مشابه محتوای شما را در یک سایت دیگر خوانده باشند دیگر به سایت شما اعتماد نکنند و گوگل نیز به علت وجود صفحات تکراری رتبه ی شما را کاهش خواهد داد.

۳ – استفاده از سایت مپ XML

سایت مپ یا به فارسی نقشه سایت چیست ؟ بزار با یه مثال شروع کنم؛ شما هم وقتی میرید سفر و می خواید از یه جای زیبا دیدن کنید که تا به حال اونجا نرفتید احتمالا از جی پی اس یا گوگل مپ استفاده می کنید. خب ربات های گوگل هم برای اینکه بیاین از جاهای دیدنی سایت شما دیدن کنند از وسیله ای به اسم سایت مپ استفاده می کنند.

سایت مپ در واقع فایلی است که به شکل یک لیست بوده که از مهم ترین محتوا های موجود در وبسایت شما تشکیل شده است، تا موجب راحت پیدا شدن این محتوا ها توسط ربات های گوگل شود. همچنین سایت مپ نشان دهنده اصلی ترین محتوا ها به ربات های گوگل ی باشد.

در آموزش سئو وردپرس یکی از مهم ترین موضوعاتی که باید به آن پرداخته شود همین سایت مپ می باشد که وجود آن سبب سریع ایندکس شدن صفحات شما به وسیله ی کروالر ها است.

اگر سایت شما وردپرسی می باشد میتوانید به آسانی با نصب افزونه Yoast seo برای سایت خود یک سایت مپ ایجاد کنید.

۴ – استفاده از SLL

ابتدا باید به سوال” SLL چیست ؟ “پاسخ دهیم. کلمه ی SLL مخفف “Secure Sockets Layer ” است . در واقع یک پروتکل امنیتی است که ارتباط بین شما و کاربرانتان را ایمن می کند. این پروتکل یک پیوند کد گذاری شده بین وب سرور و مرورگر ایجاد می کند که امکان دسترسی به هکران را برای استخراج اطلاعات کاربران متوقف می سازد.

وب سایت هایی که از این پروتکل پشیبانی می کنند در ابتدای نام سایت شان کلمه://https قرار دارد. اگر به URL همین صفحه در بالا نگاه کنید متوجه می شوید که سایت ما نیز از این پروتکل استفاده می نماید. بعضی از وبسایت های متخلف با انجام تغییرات جزئی سعی در گوگل زدن کاربران می نمایند. مثلا با حذف یک ” / ” اسلش ( :/https ) کاربران را ترغیب به داشتن این پروتکل می نمایند.

در سال ۲۰۱۴ گوگل اعلام کرد که تمامی سایت ها باید از پروتکل SLL پشتیبانی کنند و هر سایت که از این پیوند کد گذاری شده استفاده نکند غیر ایمن خواهد بود.

در صورت تمایل به نصب و راه اندازی ssl با تیم پشتیبانی وردپرس خود ارتباط برقرار کنید .

۵ – استفاده از فایل Robot.txt

همینطور که می دونید کراولر ها یا ربات های گوگل اغلب کارشون سر زدن به سایت ها و ایندکس کردن اونهاست. این جا رو با مثال ادامه می دم:

فرض کنید شما یه خونه دارید و برای شما مهمون می یاد آیا شما دوست دارید تموم قسمت های خونه یا راز هایی که تو خونتون وجود داره رو بهش بگین؟ قطعا نه و برعکس، شاید دوست داشته باشید قسمت هایی از خونتون که از نظر شما خیلی خوبن رو به اونا نشون بدین. فرق مهمون با ربات های گوگل اینه که ربات های گوگل اصلا زبون آدمیزاد حالیشون نیست و هر جا که دلشون بخواد تو سایت شما سرک می کشن، یهو دیدی چیزی که دوست نداری رو برداشت و برد به گوگل نشون داد ، دیگه وا ویلا.

حالا چاره ی کار چیه ؟ فایل robot.txt

فایل robot.txt مانند یک مجوز برای ربات های می باشد. هنگامیکه آنها سعی در بررسی صفحات سایت شما می کنند ابتدا این فایل را خواهند خواند. شما با نوشتن چند دستور ساده می توانید به آنها بگویید که اجازه بررسی کدام صفحه را دارند و کدام صفحه را ندارند.

User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/

Sitemap: https://mechanicwp.ir/sitemap_index.xml

به طور کلی این فایل به موتورهای جستجو اعلام می کند که کدام صفحات را بررسی کنند و در نهایت موجب افزایش سرعت شما برای رسیدن به جایگاه موردنظرتان می شود.

۶ – ریسپانسیو بودن سایت

رسپانسیو و یا واکنشگرا بودن سایت به معنای طراحی شدن سایت به صورت مجزا برای هر یک از ابزار های الکترونیکی نظیر لپ تاپ، تبلت و موبایل است. برای مثال اگر یک سایت فقط برای نسخه دسکتاپ طراحی شود آن سایت در موبایل به خوبی نمایش داده نمی شود و کاربران موبایل با اولین نگاه سایت موردنظر را می بندند.

شاید چندین سال پیش واکنشگرا بودن سایت امر بسیار مهمی نبود،  زیرا کمتر کسی از طریق تلفن های همراه اقدام به جستجو در اینترنت می نمود، اما با گذشت زمان با افزایش کاربران موبایل و روی کار آمدن گوشی های هوشمند تعداد آنها از کاربران دسکتاپ نیز پیشی گرفت.

پس حتما در ابتدای طراحی سایت خود به رسپانسیو بودن آن توجه کنید.

۷ – بهینه سازی صفحات ۴۰۴ و لینک های شکسته

در بحث آموزش سئو وردپرس بحثی به نام صفحات ۴۰۴ وجود داره که ابتدا باید به آن پرداخت. هنگامی که کاربران آدرس و یا نشانی صفحه ای را جستجو می کنند، اگر آن صفحه بنا به شرایطی حذف شده باشد با ارور ۴۰۴ مواجه خواهند شد که خبر از حذف شدن صفحه موردنظر را می دهد و گاهی هم به دلیل تغییر آدرس صفحات نمایان خواهند شد. حال اگر شما در سایت خود چنین صفحاتی داشته باشید باید بگویم خطر بزرگی شما را تهدید می کند.

این صفحات موجب نا رضایتی کاربر و همچنین در صورت مشاهده آنها توسط ربات های گوگل موجب افت رتبه سایت شما می شوند. بهترین راه برای رفع این مشکل استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ است که در ادامه ی آموزش سئو وردپرس به صورت کامل به آن خواهیم پرداخت.

۸ – بکارگیری از استراکچر دیتاها

بیشتر وبسایت ها از اطلاعاتی تشکیل شده اند که در دیتابیس ها ذخیره می شوند. زمانیکه که این اطلاعات در قالب کد HTML تشکیل میشوند، بررسی و درک این اطلاعات برای ربات های گوگل سخت خواهد شد. برای تفسیر راحت این اطلاعات به وسیله ی موتوره های جستجو، از قطعه کدی به نام استراکچر دیتا استفاده می شود.

استراکچر دیتاها “structured data”‌ به قطعه کد هایی گفته می شود که با اضافه کردن آن به قالب سایت خود موجب شناخت بهتر و معرفی محتواهایتان به موتورهای جستجوگر گوگل خواهید شد. این قطعه کد ها به موتور های جستجو برای درک بهتر مطالب کمک می کند.

استراکچر دیتاها بسیار در سئو تکنیکال حائز اهمیت اند و شناخت آنها برای یک متخصص سئو امری ضروری است.

۹ – استفاده از لینک‌های Bread Crump

بِرد کرامپ ” Bread Crump” را اگر از نظر معنایی در نظر بگیریم به معنی خرده ی نان می باشد، که اگر برای نخستین برای به گوش شما بخورد شما حتی فکر آن را نیز نمی کنید که یکی از عوامل بهبود سئو شما است. برد کرامپ شامل لینک هایی است که مانند یک آدرس در بالا و پایین صفحات وبسایت مشاهده می شوند و به ما می گویند که دقیقا در کدام قسمت از سایت حضور داریم. تصویر زیر نمونه ای از یک برد کرامپ است که در سایت مکانیک وردپرس وجود دارد:

آموزش سئو وردپرس

اگر یک سایت وردپرسی دارید می توانید با نصب پلاگین Yoast seo این قابیلت را بر روی سایت خود ایجاد کنید. Bread Crump  علاوه بر بهبود سئو تکنیکال شما موجب بهبود تجربه ی کاربرانتان از سایت شما خواهد بود.

خب دیگه آموزش سئو تکنیکال تموم شد و حال رسیدیم به قسمت بعدی از آموزش سئو وردپرس یعنی سئو داخلی . پس همه ی حواسا اینجا .

سئو داخلی یا On-Page SEO

اگر سئو داخلی یا On-Page seo را نمی دانید باید بگویم که دیگر به فکر تولید محتوا برای سایت خود نباشید. در واقع این دو در کنار هم معنا پیدا می کنند و اگر از آنها باهم استفاده نشود به معنای واقعی آب در هاون کوبیدن است! فرقی ندارد چقدر در حال تولید محتوای با کیفیت و یا جذاب هستید، اگر سئو داخلی نباشد هیچ کس آنها را نمی بیند و زحمات تان به باد می رود.

سئو داخلی اقداماتی است که ما در داخل سایت خود به منظور بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو انجام می دهیم. این اقدامات سبب می شوند تا موتورهای جستجو به ارزش محتوای ما پی ببرند و آن به کاربران خود نشان دهند. این اقدامات شامل عنوان هایی که انتخاب می کنید، کلمات کلیدی که استفاده می کنید و … می باشد.

در مورد سئو داخلی یک مقاله کامل با نام سئو داخلی چیست؟ در مکانیک وردپرس مرجع سئو ایران نوشته شده است که میتوانید مطالعه کنید .

هر چقدر در زمینه سئو داخلی متخصص تر باشید شانس جلب کردن رضایت موتور های جستجو را نیز افزایش خواهید داد.

اما برای سئو داخلی باید چی کار کنیم ؟ا

۱ – عنوان صفحه Page Title

عنوان داشتن صفحات و جذاب بودن آنها یکی از مهم ترین کار هایی است که باید در سئو داخلی انجام دهید . در حقیقت این عنوان صفحات است که کاربران را ترغیب به بازدید از سایت شما می کند.

بهینه سازی عنوان، شانس شما را برای آمدن به صفحه یک گوگل افزایش خواهد داد. یکی از راهکاری های بهینه سازی عنوان، قرار دادن کلمات کلیدی در آن است. همچنین شما می توانید با افزودن کلمات جذاب مانند : عالی ، فوق العاده ، جامع و یا استفاده از اعداد در عنوان ، کاربران را جذب وب سایت خود کنید.

لازم به ذکر است عنوان صفحه خود را زیاد طولانی ننویسید زیرا گوگل قسمتی از آن را در نتایج نشان نمی دهد. پیشنهاد ما و گوگل استفاده از ۷۰ کاراکتر و یا کمتر است.

بنابراین سعی کنید در مبحث آموزش سئو وردپرس؛ عنوان صفحه را به خوبی درک نمایید.

۲ – ساختاربندی URL

آدرس و یا URL صفحات چه برای کاربران و چه برای ربات های گوگل از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در واقع ما باید این آدرس ها را به طوری بهینه کنیم که کاربران به سادگی بتوانند آن را درک کرده و آن را به آسانی فراموش نکنند.

همیشه سعی کنید که از URL هایی استفاده کنید که در آن کلمه کلیدی صفحه موردنظرتان در آن موجود باشد و به قدری طولانی نباشد که خودتان نیز آن را فراموش کنید. هر چقدر URL شما کوتاه تر باشد تاثیر بیشتری بر سئو وردپرس شما خواهد گذاشت؛ به شرط این که قرار دادن کلمه کلیدی در آن را فراموش نکنید.

۳ – تگ متا دیسکریپشن یا تگ توضیحات

احتمالا دومین چیزی که کاربر بعد از دیدن عنوان صفحه شما در نتایج گوگل مشاهده می کند توضیحاتی است که زیر عنوان صفحه قرار می گیرند. تگ متا دیسکریپشن خلاصه ای از محتوای صفحه شما است و تا جایی که می توانید باید آن را برای موتور های جستجو و کاربران بهینه کنید.

شما می توانید برای این کار کلمه ی کلیدی مربوط را در آن قرار دهید و از کلمات ترغیب کننده استفاده نمایید. باید توجه داشته باشید که طول توضیحات تان خیلی زیاد نباشد، زیرا در این صورت گوگل مجبور می شد تا قسمتی از آن را نشان ندهد.

پیشنهاد ما استفاده از حداکثر ۱۵۵ کاراکتر می باشد.

آموزش سئو وردپرس

برای مثال با مشاهده ی عکس بالا متوجه خواهید شد.

۴ – انتخاب کلمه کلیدی

کمی قبلتر در آموزش سئو وردپرس به شما درباره ی کلمات کلیدی توضیح دادم.

انتخاب کلمه های کلیدی درست و پر مخاطب تاثیر بسیاری بر روی افزایش ترافیک سایت شما خواهد گذاشت. استفاده نکردن از کلمات کلیدی در وبسایت تان در حقیقت تلاش شما را برای بهبود سئو سایت خود بی معنی می کند.

همیشه قبل از تولید محتوا برای وب سایت خود ، دغدغه ها و نیاز های کاربران حوزه کاری خود را بسنجید ، سپس با انتخاب یک کلمه کلیدی مناسب و پر جستجو محتوای خود را تولید کنید. همچنین سعی کنید در ابتدا کلمات کلیدی کم رقابت را هدف خود قرار دهید یا اینکه از long tail ها استفاده نماید.

روش ساده و کاملا رایگانی که می توانید برای فهمیدن کلمات کلیدی مرتبط و پر مخاطب استفاده کنید، استفاده از عباراتی است که گوگل به شما در آخر صفحه و یا هنگام سرچ پیشنهاد می دهد. برای مثال اگر عبارتی را در گوگل سرچ کنید در صفحه آخر نتایج چند گزینه از طرف گوگل به شما نمایش داده می شود که عبارت های مرتبط با موضوع شما است. برای مثال تصویر زیر را ببینید:

آموزش سئو وردپرس

اگر در مرحله قبل توانستید کلمه کلیدی خود را انتخاب کنید می توانید از گول ترند Google trend برای میزان جستجوی کاربران در رابطه با آن کلمه استفاده کنید، یا اینکه چند عبارت کلیدی را از نظر جستجو با هم مقایسه کنید.

۵ – تگ های هد یا سرتیتر ها

اگر کمی با زبان HTML آشنایی داشته باشید می دانید که ما در اچ تی ام ال، شش تگ هدینگ داریم که به صورت زیر هستند:

  • h1
  • h2
  • h3
  • h4
  • h5
  • h6

بیشترین ارزش از نظر سئو، متعلق به تگ h1 می باشد و ارزش این تگ ها به ترتیب با افزایش عدد کنار آنها کمتر می شد. این تگ ها در واقع تیتر موضوعات ما هستند، در حقیقت استفاده از تیتر ها سبب دسته بندی موضوعات و راحت تر شدن مطالعه برای کاربران می شود. همچنین استفاده درست از این تگ ها در مطالب خود موجب با ارزش خواندن محتوای شما توسط موتور های جستجوی گوگل می شود.

بزرگترین تگ h1 می باشد که آن را باید همیشه ابتدا محتوای خود بیاورید و همچنین استفاده از کلمات کلیدی در آن را فراموش نکنید. همیشه سعی کنید عنوان های بعدی را که حاوی عبارت کلیدی شما هستند در تگ h2 و h3 قرار دهید. و همچنین برای نتیجه گیری از تگ های h5 یا h6 استفاده نمایید.

۶ – چگالی کلمات کلیدی

همانطور که در ابتدای آموزش سئو وردپرس خواندید، می دانید که گوگل چند الگوریتم دارد که کار آنها نظارت بر امور ما است تا اگر کار اشتباهی مرتکب شویم ما را جریمه کنند. در زمان های قدیم که الگوریتمی وجود نداشت سئو کاران با ریختن کلمات کلیدی به صورت فله ای در سایت خود تصمیم به فریب دادن گوگل می کردند، اما با روی کار آمدن الگوریتم ها، دیگر این کار موثر نبود و علاوه بر آن سایتهای زیادی از طریق این کار جریمه شدند.

چگالی کلمات کلیدی فاکتوری است که ربات های گوگل با استفاده از آن متوجه اسپم بودن و یا باکیفیت بودن محتوای شما می شوند. اگر چگالی کلمات کلیدی شما بیش تر از مقدار استاندار باشد موجب میشود تا گوگل فکر کند سایت شما اسپم است زیرا استفاده زیاد از کلمات کلیدی موجب می شود محتوای سایت شما دچار افت کیفیت شود. همچنین استفاده خیلی کم از کلمات کلیدی شانس شما را برای رتبه گرفتن کم می کند. سعی کنید هنگام استفاده از کلمات کلیدی نه خساست به خرج دهید و نه خیلی دست و دلباز باشید.

توجه داشته باشید که می توانید به جای استفاده ی بیش از حد از کلمات کلیدی از کلمات LSI یا مترادف آنها استفاده نمایید.

۷- استفاده از تصاویر و بهینه سازی آنها

استفاده از تصاویر را در مطالب تان هیچ گاه فراموش نکنید. تصاویر علاوه بر این که جذابیت بسیاری برای کاربران دارند و موجب درک بهتر آنها می شوند سبب باقی ماندن بیشتر کاربران در سایت شما شده و این امر در سئو وردپرس شما تاثیر بسزایی دارد.

یهو نرید هرچی عکسه بزارید تو مقاله هاتونا، اینا اصول داره واسه خودش !

ابتدا باید تصاویر سایت خود را بهینه کنید تا گوگل به ارزش آنها پی ببرد. سعی کنید از تصاویر مرتب با موضوع موردنظر خود استفاده کنید و همچنین حتما از ویژگی های ALT و TITLE برای تصاویر خود استفاده نمایید. ویژگی ALT در واقع یک نوع متن جایگزین برای تصاویر است که موجب می شود تا هنگامیکه بنابر دلایلی تصاویر صفحات لود نشوند، متن موردنظر شما به جای آنها نمایان شده تا کاربر به موضوع تصویر پی ببرد.

ویژگی تایتل شاید به میزان تگ ALT برای تصاویر در سئو اهمیت نداشته باشد ولی استفاده کردن از آن بهتر از استفاده نکردن از آن است( مکتب اوس جواد ).

تگ alt در واقع عنوان تصویر شما است و این ویژگی زمانی نمایان می شود که کاربر موس را روی تصویر قرار می دهد و در آن زمان در یک پنجره ی کوچک، عنوان شما نمایان می شود.

این نکته را در آموزش سئو وردپرس به خاطر داشته باشید، همیشه سعی کنید توی تگ alt، کلمات کلیدتون رو قرار بدین با اینکار عکس هاتون تو نتایج تصاویر گوگل بالا میاد و سئو می شه.

۸ – لینک سازی داخلی

می توان گفت لینک سازی داخلی یکی از عوامل مهم در سئو داخلی می باشد، که افراد زیادی به آن اهمیت نمی دهند و فکر می کنند که فقط بک لینک تمام ماجراست. لینک سازی داخلی و لینک دادن به صفحات مختلف سایت خود موجب پیدا کردن مطالب جدید توسط ربات های خزنده گوگل شده و موجب ارزشمندتر شدن صفحات شما می شوند.

در لینک سازی داخلی باید توجه داشته باشید که زیادن بودن لینک در یک صفحه نمایانگر افزایش رتبه سایت شما نیست، در واقع هر چقدر تعداد آنها کمتر باشد اثر گذاری بیشتری دارند. برای مثال فکر کنید که یک عدد سیب در اختیار دارید و می خواهید به کسانی که اطراف شما حضور دارند آن را بدهید. اگر پیش شما یه نفر باشه بهش یه سیب کامل تعلق می گیره اگه دونفر شن سیب به دو قسمت تقسیم میشه و برای هر کدام سهم کمتری تعلق می گیره.اگر تعدادشون ۱۰ نفر باشه که دیگه می تونیم سیب رو خودمون بخوریم چه کاریه به بقیه بدیمش.

پس سعی کنید در صفحات خود یک الی دو لینک داخلی قرار دهید.

۹ – عبارت کلیدی هدف خود را در ۱۰۰ کلمه اول بیاورید

همه ی شما برای بهبود سئو داخلی خود نیاز دارید تا عبارت کلیدی هدف خود را در ۱۰۰ الی ۱۵۰ کلمه اول بیاورید یا راحت ترش کنم تو پاراگراف اول سعی کنید کلمه کلیدی تون حضور داشته باشه. این کار باعث میشه که نمره ی خوبی از ربات های گوگل کسب کنید و جایگاه بهتری را در نتایج گوگل به خود اختصاص دهید.

خب خب .! وقتشه بریم به ایستگاه بعدی از آموزش سئو وردپرس یعنی سئو خارجی، که با یاد گرفتن اون بیشتر مسیر رو رفتیم.

سئو خارجی یا  Off-Page SEO

احتمالا همه ی ما وقتی خواستیم یه محصول رو خریداری کنیم رفتیم از چند نفری درباره ی اون محصول سوال کردیم که خوب هستش یا نه ، برند های دیگه رو هم چک کردیم و آخرش به نتیجه گیری رسیدیم که کدوم رو انتخاب کنیم. گوگل هم برای اینکه صفحات مختلف رو یجورایی بررسی کنه و بفهمه که کدوم خوبه و از کدوم خیلی تعریف می کنند، شروع به دیدن نظرات بقیه وبسایت ها می کنه یا فعالیت های شما رو تو بیرون از سایت چک میکنه.

در حقیقت تمام تلاش ما این است که اعتبار خودمان را پیش سایت های دیگر بهبود ببخشیم. سایت ها و برند های بزرگ به دلیل اینکه اعتبار ویژه ای نزد گوگل دارند یه جورایی میشه گفت گوگل به حرف اونا خیلی اهمیت میده برای همینه که میگیم بک لینک دریافت کردند از این سایت ها، خیلی می تونه روی سئو وردپرس شما تاثیر بذاره.

خب از این لحظه به بعد در آموزش سئو وردپرس تکنیک های سئو خارجی شروع میشه پس با دقت گوش کن اینجارو.

۱ – بک لینک یا لینک سازی خارجی

همانطور که در ابتدا آموزش سئو وردپرس به شما لینک و بک لینک را توضیح دادم ، باید بدانید که بک لینک ارزش بسیاری در سئو سایت شما خواهد گذاشت ، اما نه همه ی بک لینک ها . در سایت های بزرگ که رتبه ی بالایی در نتایج جستجو دارند، گوگل بسیار به آنها توجه می کند و به نوعی زیر ذربین گوگل قرار دارند. همین امر موجب می شود تا ربات ها خزنده همیشه به آنها سر بزنند و محتوایشان را ایندکس کنند.

دریافت بک لینک از این وبسایت ها بسیار ارزشمند می باشد، زیرا ربات های گوگل با دیدن لینک ، سریع آن را دنبال می کنند و شروع به ایندکس صفحات شما خواهند نمود. علاوه بر آن بک لینک موجب می شود تا سیگنال های مثبت به گوگل ارسال شود و گوگل جایگاه شما را بهبود ببخشد، اما همین بک لینکی که بسیار می تواند برای سایت ما مفید باشد می تواند همانقدر نیز برای ما خطرناک باشد اما چطور ؟

دریافت بک لینک از مزرعه های لینک موجب می شود تا گوگل سایت شما را اسپم شناسایی کند و نه تنها موجب کاهش رتبه سایت شما می شود بلکه موجب می شود تا صفحه ی شما از نتایج جستجو گوگل به کلی حذف شود.

مزرعه لینک چیست ؟

مزرعه لینک یا همان “Link Farm”  گروهی از وب سایت ها هستند که به سبب تامین و ایجاد لینک به سایت های دیگر ایجاد می شوند . علت این نام برای آنها تبادل بسیار زیاد لینک در آن ها می باشد . همانطور که در قسمت الگوریتم های آموزش سئو وردپرس به شما گفتم،  الگوریتم پنگوئن یکی از الگوریتم هایی است که به سبب تشخیص بک لینک های اسپم توسط گوگل معرفی شد و همچنین یکی دیگر از مهم ترین اهداف این الگوریتم از بین بردن مزرعه های لینک می باشد. استفاده از مزرعه های لینک یکی از کارهایی است که سبب سئو کلاه سیاه می شود. پیشنهاد ما به شما این است که هیچگاه سراغ این وبسایت ها نروید و تا حد ممکن از آنها دور باشید.

اما در رابطه با بک لینک احتمالا سوالی با این موضوع که چطور بک لینک رایگان دریافت کنیم؟ پیش می آید. به این سوال می توان دو پاسخ داد؟

  1. بک لینک رایگان دریافت کنیم.
  2. بک لینک خریداری کنیم.

برای استفاده از روش اول باید سایت خودمون رو یه منبع بزرگ و قدرتمند کنیم تا سایت های دیگه به ما بک لینک بدن. برای اینکار می توانیم از نکات زیر استفاده کنیم.

  • محتوای خود را با بیشترین کیفیت منتشر کنیم.
  • محتوای ارگانیک تولید کنیم.
  • از تصاویر و ویدیوها استفاده کنیم .
  • محتوا یا دوره های آموزشی ظبط کنیم.

همچنین می توانیم با انجام اقداماتی از سایت های دیگر به صورت رایگان بک لینک دریافت کنیم مثلا می توانیم پست مهمان ایجاد کنیم، با شرکت های همکار ارتباط برقرار کنیم و…

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید می توانید مقاله روش دریافت بک لینک با کیفیت در وردپرس را مطالعه نمایید.

راهی دیگری که برای دریافت بک لینک وجود دارد خریداری آن از سایت هایی است که در ازای مبلغی به وب سایت شما لینک می دهند. سایت های زیادی امروزه در زمینه فروش بک لینک فعالیت می کنند، اما لازم است بدانید که نباید از هر سایتی بک لینک خریداری کنید. همیشه سعی کنید تا از سایت های مرتبط با حوزه ی کاری خود بک لینک خریداری کنید، زیرا این کار موجب می شود تا گوگل به شما شک نکند و بک لینک های تان طبیعی تر به نظر برسند. همچنین به طور همزمان تعداد بالایی بک لینک خریداری ننمایید.

۲ – انتشار رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی نوعی تبلیغ متنی است که شما با انتشار آن در سایت های دیگر می توانید برای سایت خود بک لینک های طبیعی بسازید، بدون آنکه کاربر متوجه تبلیغ شما شود. سایت های خبری بسیاری در حوزه تبلیغات و رپورتاژ آگهی فعالیت دارند که شما با پرداخت هزینه می توانید از آنها بخواهید تا متن تبلیغاتی تان را در وبسایت خود منتشر کنند.

رپورتاژ آگهی مزایای بسیاری چه از نظر سئو و چه از نظر جنبه های مختلف دیگر برای کسب و کار شما به همراه دارد. برای مثال به شما در دیده شدن در اینترنت و شبکه های اجتماعی کمک می کند و همچنین موجب برندسازی کسب و کار شما خواهد شد. انتشار رپورتاژ آگهی می تواند به بهبود سئو وردپرس شما کمک بسیاری کند و به علت هزینه پایین آن انتخاب بسیاری خوبی می تواند برای شما باشد.

۳ – کامنت مارکتینگ

کامنت مارکتینک یکی از تکنیک هایی است که کمتر کسی به آن توجه می کند. یکی از راه هایی که شما می توانید از طریق آن برای خود بک لینک دریافت کنید همین روش است. بله کامنت مارکتینگ. شما می توانید با مراجعه به قسمت دیدگاه سایت های بزرگ کامنت های با ارزشی ارسال کنید و یا به سوالات کاربرانشان پاسخ دهید و در آخر خیلی ریز در گوشه ای نام و یا آدرس سایت تان را قرار دهید.

مزیت دیگر کامنت مارکتینگ، اعتماد سازی کاربران سایت شما است. به نظر شما خانه ای که در آن هیچ کس زندگی نمی کند و به کل تاریک است ترسناک تر است ؟ یا خانه ای که در آن افراد زیادی هستند و همیشه به شما توجه می کنند. صد در صد گزینه اول

اگر در صفحات سایت شما چند کامنت وجود داشته باشد که یک نفر درباره ی مزایای محصول شما یا کیفیت آن نظر دهد و یا شما به تمام سوالات کاربران پاسخ دهید ، کاربر آسان تر به شما اعتماد کرده و از شما خرید خواهد نمود.

پس این نکته از آموزش سئو وردپرس را بسیار جدی بگیرید.

Guest Post – ۴ یا پست مهمان

پست مهمان یا guest post شباهت کمی با رپورتاژ آگهی دارد. پست مهمان در واقع روشی است که به شما در دریافت رایگان بک لینک کمک می کند. سایت های خبری و بزرگ همیشه برای باقی ماندن و حفظ جایگاه خود باید محتوای مستمر تولید کنند ، اما گاهی نمی توانند به همه ی این امور برسند و مجبور می شوند از دیگران کمک بگیرند. آنها به شما اجازه می دهند تا در وبلاگ سایتشان مقاله تولید کنید و تنها دستمزدی که به شما می دهند اجازه دریافت یک یا دو بک لینک است. البته تعدادی کمی از سایت ها هستند که اجازه ی قرار دادن پست مهمان را به شما می دهند.

۵ – ثبت نام در موتور های جستجو

همانطور که می دانید موتور های جستجو همیشه در حال خزیدن در سایت های مختلف هستند و گاهی به سایت شما نیز سر می زنند. اما ممکن است پروسه ی رسیدن و پیداکردن سایت شما توسط آنها کمی زبان بر شود. کمی قبل تر در آموزش سئو ورپرس به نحوه ی سریع تر کردن این فرایند پرداختیم اما راه دیگری که می توانید از آن استفاده کنید ثبت نام در موتور های جستجو مانند گوگل یا یاهو می باشد. که کافی است جیمیل و یک سریع اطلاعات دیگر را در قسمت ثبت نام وارد کنید.

۶ – استفاده از شبکه های اجتماعی

احتمالا امروزه در اینستاگرام افرادی را دیده اید که از برنامه برای فروش محصولات خود یا برندینگ کسب کارشان استفاده می کنند. در واقع استفاده از این پلتفرم بسیار به بهبود سئو سایت شما و افزایش ترافیک سایت تان کمک می کند. شما برای بهره گیری از این تکنیک باید کاربر را ترغیب به اشتراک گذاری محتوای تان در شبکه های اجتماعی از قبیل : تلگرام ، اینستاگرام ، فیسبوک ، توئیتر یا لینکدین کنید. این امر موجب دریافت بک لینک برای سایت شما از طریق شبکه های اجتماعی می شود.

برای راحت تر کردن این پروسه می توانید در انتهای مطالب تان از آیکون های شبکه های اجتماعی استفاده کنید و از آنها بخواهید تا در صورت مفید بودن، آنها را به اشتراک بگذارند. همچنین می توانید با استفاده از این شبکه ها محصولات خود را به دنبال کنندگان خود معرفی کنید و به فروش برسانید.

۷ – تولید محتوا

تولید محتوا یکی از مهمترین اقدامات در امر سئو است و به شما در جذب کاربران و افزایش ترافیک سایت تان کمک بسیاری کمی کند. اما چه نوع محتوایی؟ محتوایی که سئو شده باشد. در واقع اگر این کار را انجام ندهید هر چقدر نیز محتوا ایجاد کنید آنها را کسی نخواهد دید. محتوای سئو شده و ارگانیک که هیچ گونه کپی در آن صورت گرفته نباشد بسیار برای بهبود سئو شما موثر واقع خواهد بود. این کار سبب می شود تا گوگل شما را یک سایت فعال و بروز شناسایی کند و رتبه ی شما را بهبود ببخشد.

پس تولید محتوای سئو شده و ارگانیک را فراموش نکنید و به یاد داشته باشید هر چقدر محتوای شما بهتر باشد گوگل نیز رتبه ی شما را به همان میزان بهتر خواهد نمود.

۸ – استفاده از RSS یا خوراک خبری

برای استفاده از این راه ابتدا باید به موضوع اینکه “RSS” چیست بپردازیم. فرض کنید که وارد یک سایتی شده اید و از محتوای اون سایت خوشتون اومده و میخواین همیشه از اینکه کی مطلب توی سایتش منتشر می کنه با خبر بشید. خب شاید برای شما سخت باشه که هر روز برید به سایت سر بزنید تا مطالبش رو بخونید. خوشبختانه یک راه آسونی ترین به نام RSS FEED وجود داره.

RSS یا مخفف Real Simple Syndication به شما در این زمینه کمک می کند تا کاربران خود را از آخرین آپدیت وبسایت خود با خبر سازید. خوراک های خبری توسط موتور های جستجو به سرعت شناسایی و ایندکس می شوند و به پروسه ی سئو سایت تان سرعت می بخشند. همچنین استفاده از این روش موجب بهبود رابط کاربری سایت تان می شود و سبب ایجاد کاربران و مشتریان ثابت برای سایت شما خواهد شد.

شما برای استفاده از RSS نیازمند Feed reader یا همان خواننده خوراک هستید. نحوه ی کار این برنامه به طوری است که خوراک را از چند سایت در یک رابط واحد جمع آوری کرده و گروه بندی می کند.

۹ – حضور در فروم یا انجمن ها

شرکت در انجمن های آنلاین می تواند بسیار در سئو خارجی شما تاثیر گذار باشد. برای اینکار باید فروم های آنلاین (انجمن ) را پیدا کنید و در آنها به فعالیت بپردازید. فعالیت هایی مثل پاسخ دادن یا نظر دادن به پیام هایی که قرار داده شده اند. این امر موجب پی بردن کاربران به دانش شما در حوزه ی فعالیت تان شده و موجب می شود تا به شهرت برسید.

در بعضی از فروم شما مجوز قرار دادن لینک سایت تان را دارید و چه چیزی بهتر از یک بک لینک مفید که رایگان بدست آمده است.

خب دیگه رسیدیم به بخش بعدی از آموزش سئو وردپرس یعنی آموزش سرچ کنسول.

گوگل سرچ کنسول چیست ؟

توی آموزش سئو وردپرس و تبدیل شدن به یک کارشناس سئو خوب یادگرفتن سرچ کنسول می تونه از نون شب هم واجب تر باشه. می خوام با یک مثال ساده بهت بگم سرچ کنسول چیه و چه اهمیتی برای یک سئوکار داره ؟

آموزش سئو وردپرس

شما فرض کن یه خلبانی و سوار هواپیمایی. اگه رادار هواپیما یا بخشی که اطلاعات رو از قبیل ارتفاع ، سرعت، سوخت و یا لوکیشینی که توش حضور دارین رو نشون می ده در دسترس نباشه به نظرت سالم به مقصد میرسی ؟( دور از جون ). نداشتن سرچ کنسول هم دقیقا همینطوریه. شما اگه سرچ کنسول نداشته باشی نمی تونی سایت خودت رو آنالیز کنی و اینکه بفهمی درحال رشده یا پسرفت.

گوگل سرچ کونسول (Google Search Console) یکی از ابزار های عالی و بی نظیر سئو وردپرس می باشد که وضیعت سئو سایت شما را بررسی می کند. این ابزار کامل رایگان و متعلق به خود گوگل می باشد. این ابزار به شما در تشخیص هر گونه مشکل فنی در زمینه سئو کمک می کند و محبوب ترین صفحات تان را نیز نزد کاربران به شما نشان می دهد. به برخی از ویژگی های این ابزار می توان به :

  • امکان بررسی نقشه سایت
  • امکان مشاهده ی کلمات کلیدی رتبه بندی شده در نتایج جستجو
  • بررسی و مدیریت نرخ پرش
  • قابلیت درخواست برای ایندکس دوباره برای محتوای جدید یا بروز شده
  • اطلاع از وضعیت لینک‌های داخلی و خارجی سایت
  • حل مشکلات مربوط به ایندکس سایت
  • و …

اما شاید برای شما سوال باشد که

چگونه سرچ کنسول را نصب کنیم ؟

اینکار نیازمند دو مرحله است . مرحله اول این که سایت خود را به گوگل سرچ کنسول معرفی کنید و مرحله ی بعد نیز باید تایید کنید که مالک وب سایت خودتان هستید.

برای اینکار لازم است به آدرس https://search.google.com/search-console/ مراجعه کنید .

حال به سراغ بررسی آمار و نمودار در سرچ کنسول برویم. شاید اولین چیزی که چشمتان پس از نصب سرچ کنسول به آن بخورد یک سری نمودار ،ارقام و اعداد هستند که در نگاه اول درک آنها کمی دشوار است. مانند تصویر زیر .

آموزش سئو وردپرس

اگر به تصویر زیر دقت کنید کلماتی از قبیل Total Clicks یا Total Impressions و … می بینید که ما در این قسمت از آموزش سئو وردپرس به صورت جزئی به آنها خواهیم پرداخت .

توتال کلیک یا Total Clicks : این ویژگی مجموع کلیک هایی است در یک بازه ی مشخص مانند ۶ ماه اخیر که سایت شما در نتایج جستجو دریافت کرده است. اگر توتال کلیک سایت شما عدد پایینی را نشان می دهد باید برای بهبود سئویتان بیشتر اقدام کنید .

توتال ایمپرشن یا Total Impressions : این عبارت بدان معنا است که وب سایت شما چه میزان در نتایج جستجوی گوگل به وسیله ی کاربران دیده شده است .

اورج پوزیشن یا  Average Position : این ویژگی میانگین رنک صفحات سایت شما را نمایش می دهد. هر چقدر اورج پوزیشن شما کمتر باشد یعنی صفحات شما موقیعت خوبی در نتایج جستجو گوگل دارند . برای مثال اگر سایتی اورج پوزیش ۴ داشته باشد، یعنی به طور میانگین صفحات آن در رنک ۴ گوگل قرار دارند .

اورج سی تی ار یا Average CTR : نام دریگر CTR نرخ تبدیل می باشد. حال CTR چیست ؟ CTR نسبت کلیک هایی است که کاربران هنگام مشاهده ی شما در نتایج جستجو انجام می دهند. برای مثال اگر نرخ CTR سایت شما ۵% باشد بدان معنا است که اگر ۱۰۰ نفر سایت شما را در نتایج جستجو مشاهده کرده باشند ، از این تعداد فقط ۵ نفر بر روی سایت شما کلیک کرده و وارد سایت شما شده اند. راه های بسیاری برای افزایش نرخ CTR وجود دارد که ما کمی قبلا تر در آموزش سئو وردپرس به آن اشاره کردیم ، مانند استفاده از عنوان های بهینه شده و دارای اعداد جذاب مانند عالی ، بی نظیر و … یا استفاده از اعداد مختلف.

ریدایرکت ها در سئو

رسیدیم به بخش ریدایرکت ها از آموزش سئو وردپرس که دونستنش واسه همه سئوکارا ضروریه . ریدایرکت چیست ؟ ریدایرکت به معنای منتقل کردن کاربر به آدرس جدید از صفحات مختلف است. اگر دارای صفحات مختلفی در سایت خود باشید ممکن است گاهی صفحات شما حذف شوند یا دارای محتوای تکراری Duplicate Content باشند.  تنها روشی که می توانید بدون آسیب به سئو سایت خود انجام دهید استفاده از ریدایرکت ها است. ریدایرکت ها انواع مختلفی دارند و هر کدام وظیفه ی خاصی بر عهده دارند که ما در این قسمت مهم ترین آنها را به شما معرفی می کنیم.

ریدایرکت ۳۰۱ : ریدایرکت ۳۰۱ یک نوع انتقال به شکل دائمی است که در آن تمام ارزش و رتبه سئو را به آدرس جدید منتقل می کند.

ریدایرکت ۳۰۲ : یک پل را در نظر بگیرید، اتوموبیل ها هم می تواند از زیر پل و هم از روی پل عبور کنند. با این فرض که همه ی اتوموبیل ها از روی پول عبور می کنند گاهی ممکن است بنا به شرایطی پل در حال تعمیر باشد در این صورت آنها مجبور می شوند تا به صورت موقت از زیر پل استفاده کنند . در واقع ریدایرکت ۳۰۲ نیز همینگونه می باشد. این ریدایرکت یک نوع انتقال موقت است که هنگامی که آدرس یک صفحه به طور موقت تغییر می کند از آن استفاده می شود. این ریدایرکت نیز توانایی انتقال تمامی امتیاز ها را دارد.

ریدایرکت ۳۰۱ و ۳۰۲ در اکثر مواقع نتیجه ی مشابهی دارند و می توان از هر دوی آنها استفاده نمود اما کمی ریدایرکت ۳۰۱ از نظر انتقال ارزش و اعتبار سایت مطمعاً تر است.

ریدایرکت ۳۰۷ : این ریدایرکت نیز عملی مشابه به ریدایرکت ۳۰۲ دارد و موقتی است. با این تفاوت که واقعا محتوا به صورت موقتی به آدرس دیگر انتقال یافته است و موجب انتقال ارزش و اعتبار صفحه نمی گردد.

ریدایرکت ۴۱۰ :  احتمالا شما هم یکبار شده با صفحات ۴۰۴ روبه رو شوید. صفحاتی که بسیار برای سئو سایت شما خطرناک هستند و به نوعی قاتل آن به حساب می آیند. این صفحات موجب می شوند تا گوگل ما را سایتی غیر فعال بداند و گوگل گمان کند که شما به فکر کاربران خود نیستید.

علت وجود صفحات ۴۰۴ حذف شدن مقالات و یا مطالب صفحات وب سایت شما هستند و شما می توانید برای خلاص شدن از آنها از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید و به کلی آدرس سایت را تغییر دهید یا به کمک ریدایرکت ۴۰۱ صفحه را از نتایج موتور های جستجو به صورت همیشگی پاک کنید.

ریدایرکت ۴۵۱ : گاهی ممکن است صفحات سایت شما خود به خود توسط گوگل حذف شود . این امر بیشتر در سایت های پخش کننده موزیک، ویدیو ، عکس و .. به دلیل عدم حق کپی رایت و شکایت ناشران از آنها در گوگل می باشد. گوگل هنگامی که با این گونه از صفحات مواجه می شود آنها را حذف می نمایید و در داشبورد سرچ کنسول به آنها اعلام می کند. شما می توانید برای رفع این مشکل آدرس سایت را به کلی حذف کرده و یا به وسیله ی ریدایرکت ۴۵۱ به کاربر اعلام کنید که قبلا در آدرس موردنظر صفحه ای وجود داشت اما بنابر شرایط قانونی حذف شد و امکان دسترسی آن فراهم نیست.

ابزار های آنالیز سایت

مهم ترین سلاح هر کارشناس سئو ابزار های بررسی سئو سایت می باشد. استفاده از این ابزار ها به شما در بهبود روند سئو سایت کمک می کند تا از طریق آن برای خود استراتژی های مختلفی ایجاد کنید. ما در این دوره از آموزش سئو وردپرس به صورت رایگان ، به شما ابزار های مختلفی را که نیاز هر سئو کار در ادامه مسیر می باشد معرفی می کنیم.

۱ – سایت الکسا

انسان ها همیشه افرادی رقابتی هستند و این رقابت در فضای اینترنت نیز وجود دارد. الکسا سایتی است که متعلق به شرکت آمازون می باشد و نشان دهنده ی رنک یا رتبه هر سایت، هم از نظر جهانی و هم از نظر محلی است. بسیاری از افراد رتبه ی وبسایت خود در الکسا را معیار عملکرد خود می دانند.

الکسا یک ابزار بررسی کننده ترافیک وبسایت ها می باشد و همین امر شاخص آن برای رتبه بندی وبسایت ها می باشد . این شرکت فعالیت خود را در سال ۱۹۹۶ با مقصود جمع آوری دیتا های ارزشمند و فروش آنها شروع کرد و سه سال پس از تاسیس، شرکت آمازون آن را خریداری نمود.

استفاده از این سایت به آسانی است و شما به هیچ برنامه ای برای نصب و یا ثبت نام در آن نیاز ندارید. کافی است وارد سایت شده و آدرس و یا نام سایت خود را وارد کنید.

Keyword Planner – ۲

کیورد پلانر یکی از ابزار بسیار خوب برای یافتن کلمات کلیدی می باشد و از آن می توانید در جهت یافتن کلمات کلیدی پر جستجو و مرتبط با موضوع خود استفاده کنید. این ابزار رایگان می باشد و شما به راحتی می توانید از آن استفاده نمایید.

۳ – جی تی متریکس

جی تی متریکس یا GTMETRIX یک ابزار خوب برای سئو تکنیکال است که یادگیری آن در آموزش سئو وردپرس امری مهم می باشد. این ابزار سرعت وبسایت شما را به صورت دقیق اعلام می کند و همچنین راهکار هایی در زمینه افزایش سرعت وردپرس ارائه خواهد داد.

۴ – وورنک یا  WOORANK

وورنک عملکردی مشابه با سرچ کنسول دارد و کار آن آنالیز سئو کل سایت می باشد. این ابزار برای افراد تکنیکالیست بسیار پر کاربرد است و در صورت وجود نقضی در سئو سایت تان به شما در رابطه با آن اخطار می دهد. ملاک امتیاز دهی در این ابزار یک بازه از ۰ تا ۱۰۰ می باشد که هر چقدر شما به عدد ۱۰۰ نزدیک تر باشید در وضعیت ایده آل تری سئو سایت تان قرار دارد.

لازم به ذکر است که این ابزار پولی بوده و شما ملزم به خرید اکانت در آن می باشید و بعد از خرید شما امکان دسترسی به تمام قسمت ها و آپشن های آن را خواهید داشت.

۵ – اچرفز یا Ahrefs

این ابزار در دو نسخه ی پولی و رایگان ارائه می شود. ابزار اچرفز یکی از سلاح های پرکاربرد سئوکاران است که در آموزش سئو وردپرس با آن آشنا می شوید. این ابزار به شناخت و تحلیل بک لینک های دریافتی سایت شما و اینکه رقبا چه بک لینکی دارند کمک می کند. همچنین کلمات کلیدی را که بسیار پر جستجو هستند نیز به شما معرفی می کند. شما می توانید با خرید نسخه حرفه ای آن از تمامی آپشن هایش بهره مند شوید.

افزونه های بهبود سئو در وردپرس

در ابتدای آموزش سئو وردپرس با هم درباره ی وردپرس گفتگو کردیم. همانطور که می دانید وردپرس یکی از بهترین سیستم های سایت ساز در جهان است و محبوبیت بسیاری را توانسته در سراسر جهان کسب کند. در این سیستم مدیریت محتوا شما می توانید برای رفع بعضی از نقض های آن از افزونه ها “پلاگین” استفاده نمایید. اما افزونه یا پلاگین چیست ؟

افزونه ها یک مولفه ی نرم افزاری می باشند که توانایی یا قابلیت مشخصی را به یک نرم افزار یا کامپیوتر اضافه می کنند و به تنهایی نمی توان از آنها استفاده نمود. برای مثال هنگامی که شما یک اتوموبیل صفر خریداری می کنید، ظبطی در آن وجود ندارد. شما با خرید یک ظبط صوت برای اتوموبیل خود قابلیت پخش آهنگ را به ماشین خود خواهید داد. افزونه ها نیز دقیقا همین گونه اند.

حالا بریم چند تا از اونا که برای سئو سایتمون خیلی مفید هستن رو معرفی کنیم.

۱ – افزونه Yoast SEO

این افزونه به جرعت یکی از غول های سئو می باشد و جزئه اولین افزونه هایی است که بیشتر وبمستران در ابتدا آن را نصب می کنند. این افزونه در حال حاضر بیش از ۵ میلیون نصب فعال در سایت های وردپرسی به خود اختصاص داده است. این افزونه در جهت کمک به وبمستران و سئوکاران به وجود آمده و کارکردن با آن نیز بسیار آسان است.

قابیلت های بسیار زیاد این افزونه برگ برنده ی آن در بین افزونه های دیگر است. این افزونه دارای دو نسخه رایگان و حرفه ای می باشد.

ویژگی های افزونه یواست سئو عبارت اند از :

  • ایجاد سایت مپ
  • چگالی کلمات کلیدی
  • متا دیسکریپشن ها
  • اطلاعیه های هوشمند سئو
  • پیشنهاد لینک های داخلی
  • تجزیه و تحلیل خوانایی
  • رابط کاربری جذاب
  • و…

برای نصب این افزونه دو راه وجود دارد. راه اول اینکه می توانید در پیشخوان وردپرس خود روی گزینه افزونه و افزودن آن کلیک کنید و سپس در قسمت جستجو نام آن را سرچ کنید. و برای استفاده از راه دیگر آن می توانید به وبسایت خود آن به آدرس https://yoast.com/wordpress/plugins/seo مراجعه کرده و آن را دانلود و خریداری نمایید.

All In One SEO Pack – ۲

این افزونه نیز یکی از افزونه های مفید برای سئو وردپرس است که در جایگاه دوم و یک رده پایین تر از افزونه یواست سئو قرار دارد. این افزونه با بیش از سه میلیون نصب فعال تقریبا نصف افزونه یواست سئو توانسته کابر داشته باشد و امکاناتی خوبی را در زمینه سئو محتوا و سایت تان به شما ارائه خواهد داد. قابلیت های این افزونه عبارت اند از :

  • قابلیت پشتیبانی از AMP وردپرس
  • قابلیت اطلاع تغییرات اخیر به گوگل
  • پشتیبانی از ووکامرس
  • جلوگیری از محتوای تکراری
  • رابط کاربری جذاب
  • و…

 ۳ – افزونه Smush it

ایجاد تصاویر و موشن گرافیک ها بسیار در زیبایی مطالب شما برای کاربران موثر است . همچنین تصاویر موجب درک بیشتر مطالب برای کاربران می شوند، اما بهینه نکردن آنها و ریخت آنها به صورت فله ای در صفحات مختلف سایت می تواند ضربه ی بزرگی به سرعت وب سایت شما بزند و سرعت سایت شما نیز تلافی آن را بر سر سئو سایتان خالی می کند. برای رفع این مشکل باید تصاویر خودمان را بهینه سازی کنیم .

افزونه Smush it با بیش از ۱ میلیون نصب فعال به شما در بهینه سازی تصاویر کمک می کند و همچنین قابلیت های دیگری که عبارت اند از :

  • تغییر اندازه تصاویر
  • فشرده سازی تصاویر
  • کاهش حجم تصاویر
  • سازگاری با سایر افزونه ها
  • امکان کاهش حجم ۵۰ تصویر به صورت همرمان
  • و …

۴ – افزونه Broken Link Checker

همانطور که کمی قبل تر در آموزش سئو وردپرس به شما در رابطه با صفحات ۴۰۴ گفتم، به خوبی می دانید که این صفحات چه تاثیر مخربی بر سئو سایت شما می گذارند. شناسایی این صفحات و  لینک ها ممکن است کمی سخت باشد اما با استفاده از افزونه Broken Link Checker شما به سادگی می توانید آن ها را شناسایی و بررسی کنید. این افزونه امروزه توانسته بیش از ۷۰۰ هزار نصب فعال به خود اختصاص دهد. ویژگی های این افزونه عبارت اند از :

  • بررسی تصاویر غیر دسترس و لینک های ریدایرکت
  • قابلیت جلوگیری از فالو بودن لینک های غیر معتبر
  • اطلاع رسانی در داشبور وردپرس و یا ارسال ایمیل
  • امکان بررسی لینک های سایت در برگه ، نوشته ، نظرات
  • و…

۵ – افزونه WP Rocket

احتمالا اهمیت زیاد سرعت سایت را برای سئو خود تا الان متوجه شده اید. اگر در زمینه افزایش سرعت سایت خود نیاز به کمک دارید افزونه افزونه WP Rocket می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. به جرعت می توان گفت این افزونه یکی از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت می باشد و امروزه توانسته بیش از ۲ میلیون نصب فعال به خود اختصاص دهد. این افزونه به آسانی مشکل دیر لود شدن صفحات مختلف سایت تان را بر طرف می کند و اگر از آمار و ارغام های gtmetrix خود نگران اید با استفاده از این افزونه می توانید در کمترین زمان موجب مشاهده بهبود وضعیت سایت خود شوید و هنگامی که به gtmetrix مراجعه می کنید خشنود باشید.

این افزونه دارای امکانات بسیاری است که عبارت اند از :

  • سیستم کش
  • بهینه سازی فایل ها JS
  • بارگذاری Lazy load
  • بهینه سازی دیتابیس
  • بهینه سازی فایل های html و  css
  • و …

اکنون به ایستگاه بعدی از آموزش سئو وردپرس می رویم. در این قسمت قصد داریم یک سری اصطلاحات مهم سئو را به شما توضیح دهیم. پس در ادامه همراه ما باشد.

اصطلاحات مهم سئو وردپرس

دانستن اصطلاحات سئو برای یک کارشناس سئو بسیار مهم است چون یهو دیدی رفتی یه جایی به شما یه کلمه گفتن و شما اصلا نمی دونی یعنی چی و درو دیوار و نگاه می کنی.

جستجوی ارگانیک : هنگامیکه کاربر از طریق سرچ در گوگل سایت شما را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کند به آن جستجوی ارگانیک یا Organic Search گویند. شاید بگید مگه از جاهای دیگه هم میشه به یک سایت ورود کرد. هنگامیکه شما در سایتی تبلیغی ، بنری یا بک لینکی رو مشاهده می کنید و با کلیک روی اون وارد سایت می شید می شه گفت در واقع شما از طریق جستجوی ارگانیک اون سایت رو پیدا نکردید.

نتایج ارگانیک یا طبیعی : نتایج ارگانیک نتایجی هستند که به صورت طبیعی و بدون انجام هیچ تبلیغی در گوگل ادز، به وجود می آیند. تمامی نکات آمده در آموزش سئو وردپرس همگی برای بدست آوردن نتایج طبیعی است.

نتایج پولی : گاهی ممکن است عبارتی را جستجو کرده و در کنار عنوان برخی نتایج علامت Ad را مشاهده کنید. این علامت خفف کلمه Advertise به معنای تبلیغ می باشد که برخی از سایت ها با پرداخت مبلغی به گوگل ادز صفحات سایت خود را متناسب با یک کلمه کلیدی به نتایج اول جستجو می آوردند و با هر بار کلیک کاربر بر روی صفحه ی تبلیغ شده مقداری از مبلغ داده شده کسر می شود و این چرخه تا زمانی که کل مبلغ به پایان برسد ادامه خواهد یافت.

ترافیک طبیعی : تعداد کاربرانی که از طریق جستجوی ارگانیک وارد سایت شما می شوند را ترافیک طبیعی سایت گویند.

لینک های فالو و نوفالو : لینک ها در حالت کلی به دو دسته فالو “follow” و نوفالو ” and nofollow” تقسیم می شوند.

لینک های فالو پیوند هایی می باشند که هنگامی که ربات های خزنده آنها را مشاهده می کنند همراه آدرس لینک به صفحات جدید رفته و آن ها را ایندکس می کنند. این نوع لینک ارزش و اعتبار را نیز به صفحه لینک داده شده انتقال خواهد داد. اگر شما به دنبال خرید یک بک لینک ارزشمند هستید باید جنس لینک ها از نوع فالو باشد، در غیر این صورت دارید پول خود را دور می ریزید.

لینک های نوفالو نیز هنگامی که ربات های گوگل آن را می بینند آدرس آن را دنبال نکرده و به صفحه جدید منتقل نخواهند شد. این نوع بک لینک هیچ ارزش و اعتباری را انتقال نمی دهد.

لینک های پنهان : لینک های پنهان یا Hidden link روشی است برای انجام سئو کلاه سیاه که بسیار برای سئو بد می باشد. پنهان کردن لینک ها با شیوه های مختلفی صورت می گیرد. برای مثال یکی از راه های آن همرنگ کردن لینک با بک گراند صفحه می باشد.

AMP : صفحات AMP که مخفف عبارت accelerated mobile pages می باشند در حقیقت به معنای صفحات موبایلی پرشتاپ شناخته می شوند. هدف AMP حذف کد های سنگین برنامه نویسی و نمایش پر سرعت صفحات سایت برای کاربران موبایل می باشد. در واقع AMP  یک استاندارد کدنویسی می باشد و با کم کردن سرعت سایت شما هیچ تغییری در شکل و ضاهر سایت شما پدید نمی آورد .

AMP در سال ۲۰۱۵ با هدف ایجاد تجربه کاربری بهتر برای کاربران موبایل معرفی شد زیرا در آن زمان بیشتر کاربران بستر اینترنت از موبایل به جای کامپیوترها و لپ تاپ ها استفاده می کردند .

نرخ پرش یا بانس ریت : اگه تابه حال فرصتش پیش اومده باشه که کنترل تلوزیون رو از باباتون بگیرین، احتمالا متوجه شدید که ما وقتی میزنیم یه کانال یه ۳۰ ثانیه می مونیم ببینیم باحاله یا نه نبود سریع کانال رو عوض می کنیم؛ نرخ پرش هم دقیقا همین جوریه ، کاربر میاد تو صفحه چند دقیقه می مونه اگه دید خوب نبود سریع از سایت میاد بیرون .

تعریف عمومی و رسمی آن به این گونه است : میزان درصد زمانی که کاربر در یک صفحه سپری می کند .

بالا بودن نرخ پرش اصلا برای سئو سایت شما خوب نیست و یجورایی می شه گفت دارید مشتری می پرونید .

چرا یادگیری و آموزش سئو وردپرس مهم است ؟

یکی از مزیت های بسیار مهم سئو افزایش فروش تان است. هنگامی فروش شما چندین برابر می شود که آموزش سئو وردپرس را به خوبی یادگرفته باشید و از طریق آن به رتبه یک صفحات جستجو گوگل برسید. هنگامی که شما در نک قله ایستاده اید متوجه میزان فروش خود خواهید شد و ارزش سئو را به خوبی درک می کنید .

مارکت سئو همیشه داغ و پر رقابت است و همه در حال سبقت از یک دیگر در این مسیر هستند. شما با آموزش سئو وردپرس و یادگیری آن به راحتی می توانید از سایرین سبقت بگیرید و توانایی خود را به رخ دیگران بکشید .

آموزش سئو وردپرس و حرفه ای شدن در سئو چقدر زمان می برد ؟

می توان گفت همه چی بستگی به خودتان دارد. شما برای یادگیری سئو وردپرس نیاز به یک آموزش کامل و جامع مانند دوره مکانیک وردپرس دارید. انتخاب یک سایت درست در جهت یادگیری سئو می تواند صرفه جویی بسیاری در زمان یادگیری شما داشته باشد. اما همه ی اینها تمام ماجرا نیست . شما باید بتوانید این تکنیک ها را بر روی یک سایت پیاده سازی کنید تا مفهوم سئو را به زیبایی درک کنید. می توان گفت  برای تبدیل شدن به یک سئوکار همه فن حریف حداقل نیازمند یک سال تجربه و یا آموزش هستید. شاید برای شما درک آن کمی سخت باشد اما تیم مکانیک وردپرس بیش از یک دهه در این مارکت فعالیت دارد و توانسته تجربیات زیادی در این حوزه کسب نمایید .

نتیجه گیری و پایان آموزش سئو وردپرس

ما در این دوره از آموزش سئو وردپرس به صورت جامع تمامی نکات درباره سئو را با شما در میان گذاشتیم. در حقیقت هدف ما از دوره آموزش سئو وردپرس ترویج این شغل و گسترش این مارکت می باشد. ما بسیار خوشحال خواهیم شد تا کارشناسان بزرگی را وارد این حوزه کنیم . امیدواریم تا این دوره برای شما مفید واقع بوده باشد .

راستی شما می توانید هرگاه که در مبحث سئو با مشکلی برخورد کردید سریعا با تیم مکانیک وردپرس ارتباط برقرار کنید.

پیروز و موفق باشید.

5/5 - 14 امتیاز
نظرات و دیدگاه ها
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد
عضویت
Notify of
guest
2 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات
ارمیا بافنده
ارمیا بافنده
جولای 18, 2022 11:55 ب.ظ

عالی ممنون از شما بخصوص اون کتاب pdf به نظرم خیلی خلاصه و مفید بود اما ای کاش در مورد نکاتی که داخلش بود بیشتر توضیح میدادید