تغییر قالب وردپرس
در این بخش از آموزش وردپرس با عنوان تغییر قالب وردپرس در مکانیک وردپرس با ما همراه باشید .
اگر از وردپرس استفاده کرده اید، احتمالا حداقل یک بار در زندگی خود، قالب وردپرس را تغییر داده اید. یکی از ویژگی های مهم وردپرس و محبوب آن، این است که کاربران برای تغییر قالب وردپرس خود بسیار راحت هستند؛ این به معنای واقعی کلمه چند کلیک ساده است.
تغییر قالب وردپرس
اما تغییر قالب وردپرس نیازمند دقت در نکاتی است. در این مقاله، من لیستی از مواردی را که قبل از تغییر قالب های وردپرس باید انجام دهید، ارائه می دهم.
تهیه نسخه پشتیبان از وبسایت و قالب فعلی
با داشتن یک پشتیبان گیری منظم از پایگاه داده خود، هیچ وقت هیچ چیز را از دست نخواهید داد. به عنوان یک اقدام احتیاطی، شما باید تمام فایل های قالب وردپرس، پلاگین ها و پایگاه داده خود را پشتیبان گیری کنید.
شما می توانید از افزونه BackupBuddy وردپرس، برای ایجاد یک پشتیبان کامل استفاده کنید.
در دیگر مقالات مکانیک وردپرس در رابطه با پشتیبان گیری (BACKUP) وردپرس توضیحات کاملی ارائه شده است .
ثبت و یادداشت نکات مهم در قالب وردپرس
بسیاری از کاربران وردپرس در وب جستجو می کنند تا راه حل هایی برای مشکلاتشان پیدا کنند. اغلب آنها این راه حل ها را به شکل قطعه کد هایی که آنها را به صورت دستی در قالب وردپرس خود مانند functions.php یا یک فایل دیگر اضافه می کنند، پیدا می کنند.
از آنجا که این تغییرات یک بار انجام شد، مردم تمایل دارند که آنها را نادیده نگیرند. اتمامی این تغییرات را ضبط کنید. شما همچنین می خواهید زمان بارگذاری قالب فعلی خود را بررسی کنید، زیرا به این ترتیب می توانید این دو را باهم مقایسه کنید. به یک سایت مانند Pingdom Tools بروید یا از YSlow برای تست کردن صفحات مختلف استفاده کنید.
sidebar در قالب وردپرس
شما باید مطمئن شوید که قالب وردپرس جدید شما از ویجت و sidebar پشتیبانی میکند. ویدجت نوار کناری یا همان sidebar واقعا نکته ایی مهم در هر سایت وردپرسی است و اکثر کاربران هنگام رجوع بهسات با آن کار میکنند. بنابراین ستون های فرعی احتمالا بیشترین منطقه سفارشی سایت های وردپرس را دارند.
افراد تغییرات زیادی مانند اضافه کردن متون سفارشی، تصاویر، لینک ها، تبلیغات و دیگر ویجت ها ایجاد می کنند.
بنابراین دقت به این نکته که قالب وردپرس جدید که میخواهید نصب کنید، دارای ویجت و ویژگی های آن هست یا خیر، بسیار مهم است.
حالت حفظ و نگه داری در وردپرس ( maintenance mode )
مطمئنا شما نمیخواهید زمانی که در حال سوئیچ کردن قالب جدید هستید، کاربران سایت شما را غیر استاندارد و شکسته ببینند. بهتر است که حالت تعمیر و نگهداری را برای 15 تا 20 دقیقه روشن کنید تا بتوانید مطمئن شوید که همه چیز به درستی کار می کند. هنگامی که حالت تعمیر و نگهداری خود را تنظیم کردید، میتوانید قالب جدید را فعال کنید.
تست تمام قابلیت ها و پلاگین های وردپرس
زمانی که قالب جدید فعال شد، باید مطمئن شوید که تمام قابلیت ها حفظ و پلاگین ها هنوز هم کار می کنند. به یاد داشته باشید که لیست یادداشت های خوب که در مرحله 1 ایجاد کرده اید، این زمانی است که می تواند مفید باشد.
سازگاری قالب جدید وردپرس با مرورگر ها
قالب سایت خود را در تمام مرورگرهایی که به آنها دسترسی دارید، تست کنید. مرورگرها تمایل دارند چیزهای مختلف را ارائه دهند. به خصوص موزیلا فایر فاکس. شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که طراحی شما به خوبی در مرورگرها نمایش داده میشود. برخی از قالب های وردپرس تمایل به شکستن در مرورگرهای مختلف دارند.
مدت زمان بارگذاری وردپرس
پس از نصب قالب جدید در وردپرس، سرعت سایت و مدت زمان بارگذاری وبسایت خود را تست کنید. با توجه به اطلاعات ثبت شده در آیتم 1، مدت زمان بارگذاری قالب جدید و قدیمی را باهم مقایسه کنید.
آموزش های پیشنهادی نویسنده در حوضه ی افزایش سرعت وردپرس:
افزایش سرعت وردپرس
اهمیت افزایش سرعت وردپرس
افزایش سرعت وردپرس با جلوگیری از سرقت مطالب
افزایش سرعت وردپرس با WP Rocket
افزایش سرعت وردپرس با افزونه Autoptimize
افزایش سرعت ایندکس مطالب سایت در گوگل
تاثیر افزونه ها در سرعت بارگذاری وردپرس
با امید اینکه نکات گفته شده در حوضه تغییر قالب وردپرس، کمک یار شما وردپرسی های عزیز باشد. همچنین در صورت بروز هر نوع مشکلی در نصب و تغییر قالب وردپرس، میتوانید مشکل را با مکانیک وردپرس در میان بگذارید.
موفق باشید…
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد
Visitor Rating: 4 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars