مدیریت نقش های کاربری در وردپرس با WPFront User Role Editor
سلام؛
در این قسمت از آموزش وردپرس به معرفی و بررسی افزونه ایی خواهیم پرداخت که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا نقشهای کاربری در وردپرس را مدیریت کرده و به کاربران خاصی دسترسی بالاتری داده و یا حتی برخی دسترسیها را از وی سلب کنید.
با ما همراه باشید…
مدیریت نقش های کاربری در وردپرس
در آموزش های قبلی مکانیک وردپرس نیز در رابطه با این موضوع آموزش ها و افزونه هایی را ارائه کردیم.
امروز نیز به معرفی و بررسی افزونه ایی دیگر اما بسیار کاربردی برای مدیریت نقش های کاربری در وردپرس خواهیم پرداخت.
افزونه WPFront User Role Editor وردپرس
این افزونه وردپرس بیش از 50.000 نصب موفق و فعال در مخزن وردپرس به ثبت رسانده است.
[su_note note_color=”#eae9e9″ text_color=”#333″ radius=”0″]شما میتوانید در انتهای همین نوشته، افزونه WPFront User Role Editor را بصورت رایگان دانلود کنید [/su_note]
پس از دانلود، نصب و فعالسازی این پلاگین وردپرس، یک آیتم جدید در منوی پیشخوان وردپرس شما با نام Roles ایجاد خواهد شد.
مانند تصویر زیر:
پس از کلیک بر روی آن وارد صفحه All Roles خواهید شد.
مانند تصویر زیر:
نکته: کلیه نقش های کاربری در وردپرس که با سایر افزونههایی همچون ووکامرس، EDD، افزونههای تیکیتینگ و.. که ساخته شدهاند نیز در این لیست قرار خواهند گرفت.
همانطور که مشاهده میکنید در این جدول انواع نقش های کاربری در وردپرس به همراه اطلاعاتی همچون نام نقش کاربری، نوع نقش کاربری،
تعداد کاربران موجود و تعداد دسترسیهای لازم در پیشخوان وردپرس در آن قرار دارند.
حال اگر قصد ویرایش نقش کاربری خاصی را دارید بر روی گزینه Edit، برای حذف نقش کاربری بر روی Delete و برای انتخاب نقش کاربری موجود به نقش های کاربری در وردپرس بر روی Default که هر یک در زیر نام نقش کاربری قرار دارند کلیک کنید.
مانند تصویر زیر:
پس از اینکه نقش کاربری مورد نظر را برای ویرایش انتخاب کنید، میزان سطح دسترسی آن به انواع بخشهای پیشخوان به صورت دستهبندی شده قرار گرفته است، که میتوانید هر یک از آنها را از کاربران سلب کرده و یا اینکه دسترسی به بخشهای دیگر سایت را در اختیار آنها قرار دهید.
مانند تصویر زیر:
به عنوان نمونه اگر قصد دارید تا نقش کاربری ویرایشگر که با عنوان Editor در این افزونه درج شده است، امکان دسترسی به ویرایش مطالب دیگران نباشد کافی است تا تیک گزینه edit_others_posts را که در تصویر نیز مشخص شده است بردارید. برای سایر دسترسیها نیز به همین ترتیب عمل کنید.
افزودن نقش های کاربری در وردپرس
برای افزودن نقش کاربری خاص در وردپرس کافی است تا به زیر منوی Add New مراجعه کرده و مشابه تصویر در آن ابتدا نام، سپس یک نام لاتین برای نقش کاربری و در نهایت سطح دسترسیهای لازم در هر بخش را برای وی تعیین کنید و نقش های کاربری در وردپرس را ایجاد کنید.
مانند تصویر زیر:
همچنین اگر قصد دارید تا یک کپی از نقش کاربری خاصی را داشته باشید و سپس دسترسیهای لازم را در ان کم یا زیاد کنید، کافی است تا مشابه تصویر از بخش Capabilities نقش کاربری مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی Apply کلیک کنید تا نقش های کاربری در وردپرس جدید بر اساس آن ساخته شود.
مانند تصویر زیر:
ریدایرکت کاربر
اگر قصد دارید تا نقش های کاربری در وردپرس ساخته شده، به صورتی باشد که پس از وارد شدن به سایت به آدرس دلخواه ریدایرکت شوند به
منوی Login Redirect رفته و مشابه تصویر زیر اطلاعات فرم مورد نظر را تکمیل کنید.
مشابه تصویر ابتدا نقش کاربری مورد نظر خود را انتخاب کنید، سپس در بخش Priority اولویت ریدایرکت را تعیین کنید. سپس در بخش URL آدرسی که قصد دارید تا کاربر به آن هدایت شود را وارد کرده و برای اینکه بخواهید تا ریدایرکت کاربرانی که به عنوان مدیر کل هستند را سلب کنید تیک گزینه Deny wp-admin را فعال کنید.
با فعال کردن تیک گزینه Disable Toolbar نیز میتوانید مشاهده نوار مدیریتی پیشخوان که در بالای سایت قرار میگیرد را مخفی کنید.
امیدوارم این افزونه وردپرس و همچنین این آموزش وردپرس برای شما کاربران عزیز مفید باشد.
پیشنهاد: میتوانید آموزش های زیر را نیز مطالعه کنید:
تعیین نقش کاربران در وردپرس با افزونه User Role Editor
تعیین نقش های کاربری در وردپرس
موفق و پاینده باشید…
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars