ساختن Child Theme در وردپرس
عرض سلام خدمت همراهان گرامی مکانیک وردپرس ؛
در آموزش استفاده از Child Theme در وردپرس، در مورد اینکه Child Theme چیست و چه زمانی باید از آن استفاده کنیم و مزایا و معایب آن صحبت کردیم.
اما در این نوشته از آموزش وردپرس به شما نشان خواهیم که چگونه میتوانید یک قالب فرزند یا همان Child Theme برای قالب وردپرس خود بسازید.
با ما همراه باشید با آموزش ساختن Child Theme در وردپرس
ساخت Child Theme در وردپرس
برای ایجاد پوسته فرزند میتوانید به شکل زیر عمل کنید :
1 – ابتدا یک فولدر برای پوسته فرزند خود ایجاد کنید. برای نامگذاری فولدر بهتر است از فرمت نام قالب والد به همراه عبارت child پیروی کنید. مثلا اگر نام قالب والد ما mechanicwp باشد، نام پوسته فرزند را به شکل mechanicwp-child انتخاب میکنیم. (این شیوه نامگذاری اجباری نیست)
2 – یک تصویر مناسب با نام screenshot با فرمت png یا jpg در این فولدر قرار دهید. این تصویر را میتوانید از پوسته والد کپی کنید یا اینکه خودتان تصویری را به دلخواه ایجاد کنید.
3 – یک فایل با نام style.css ایجاد کرده و اطلاعات قالب فرزند را در آن قرار دهید و سپس استایلهای پوسته والد را نیز در آن فراخوانی کنید.
به عنوان مثال :
/* Theme Name: Mechanicwp Child Theme Theme URL: https://mechanicwp.ir Author: mechanicwp.ir Author URL: https://mechanicwp.ir Description: Your Description Here Version: 1.0 Template: mechanicwp */ @import url("../mechanicwp/style.css"); /* Start Customizing Here */
واضح است که اطلاعات درج شده در بالا تنها مثال بوده و لازم است که آنها را با اطلاعات صحیح جایگزین کنید.
در کد بالا توجه ویژه ما باید به خط 8 باشد. درج عبارت Template: mechanicwp در این بخش به وردپرس میگوید که قالب فعلی ما یک Child Theme بوده و پوسته والد آن در فولدر mechanicwp قرار گرفته.
نکته: حروف کوچک و بزرگ در اینجا حائز اهمیت هستند.
بنابراین نام فولدر پوسته والد را به طور دقیق در اینجا وارد کنید. همچنین در خط 11 که استایلهای پوسته والد را فراخوانی کرده ایم، لازم است که بجای عبارت mechanicwp نام فولدر پوسته والد مورد نظرتان را وارد کنید.
4 – همین کار را برای فایل rtl.css نیز تکرار کنید.
حتی اگر پوسته والد شما فاقد فایل rtl.css باشد نیز وردپرس توصیه میکند این فایل را ایجاد کرده (و سر فرصت استایلهای مناسب را برای آن ایجاد کنید) اگر پوسته والد شما دارای فایل rtl.css است، فراموش نکنید که آن را به شیوه ای که در مرحله قبل گفته شد، در فایل rtl.css پوسته فرزندتان فراخوانی کنید. اگر هم پوسته والد فاقد این استایلهاست، نیازی به فراخوانی فایل مورد نظر نخواهد بود.
5 – یک فایل با نام functions.php جهت ویرایش های بعدی ایجاد کرده و کد زیر را در آن قرار دهید تا امکان استفاده از php در آن میسر باشد :
<?php /* Start Custom Functions */ /* End Custom Functions */
کدهایی که لازم است در فایل توابع قالب قرار بگیرند را میتوانید از این پس در این قسمت مورد استفاده قرار دهید.
حالا میتوانید پوسته فرزندتان (child theme وردپرس) را دقیقا مثل هر پوسته دیگری در وردپرس نصب کرده و به کار بگیرید. از این پس میتوانید استایلها و کدهای مورد نیازتان را به فایلهایی که همین حالا در پوسته فرزندتان ایجاد کرده اید اضافه کنید و دیگر نیازی به ویرایش کردن پوسته اصلی تان نخواهید داشت.
توجه داشته باشید که شیوه ای که ما در این آموزش برای فراخوانی استایلها استفاده کردیم (@import) هرچند آسان است، ولی روش بهینه ای نیست. بنابراین اگر مایلید با روش بهینه تر انجام این کار آشنا شوید، توصیه میکنیم سری به راهنمای درج شده در سایت رسمی وردپرس بزنید.
آموزش نصب Child Theme در وردپرس
در واقع در اینجا اصلا نیازی نیست که هیچ توضیح خاصی درباره نصب قالب فرزند به شما ارائه کنیم! دلیل این مسئله این است که نصب Child theme در وردپرس، دقیقا مثل نصب همه ی قالب های دیگر در وردپرس صورت میگیرد.
بنابراین برای نصب Child Theme قالب، ابتدا بایل پوسته فرزند ارائه شده به همراه قالب مورد نظرتان را به روش مرسوم نصب قالب در وردپرس، نصب کنید (یا اگر قالبتان Child Theme ندارد، به شیوه ای که برایتان شرح دادیم، یکی برایش ایجاد کنید) سپس آن را فعال کرده و به سفارشی سازی و استفاده از آن بپردازید.
در اینجا نکته ای که حائز اهمیت است و لازم است به آن اشاره کنیم این است که پوسته فرزند، بدون حضور پوسته والد خود در وردپرس، کار نخواهد کرد. همانطور که حتما تا حالا متوجه شده اید، پوسته فرزند به پوسته والد، وابستگی کامل داشته و کار کردن آن مستلزم وجود پوسته والد در سایت شماست.
بنابراین فراموش نکنید که پوسته والد را از سایتتان حذف نکنید.
نکته : نیازی نیست که پوسته والد فعال باشد، تنها وجود آن کافی است .
پیشنهاد: همچنین میتوانید مقاله آموزش استفاده از Child Theme در وردپرس را مطالعه کنید.
امیدوارم نکات ذکر شده در این قسمت از آموزش وردپرس، برای شما عزیزان کاربردی و مفید باشد.
موفق و پاینده باشید…
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد
Visitor Rating: 1 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars