14 نکته که باید در زمان تغییر پوسته وردپرس انجام دهید
سلام مکانیک وردپرسی های عزیز ;
نکاتی که باید در زمان تغییر پوسته وردپرس انجام شود
اگر از وردپرس استفاده می کنید، احتمالا حداقل برای یک بار در زندگی خود پوسته ها را تغییر داده اید ، اگر اینطور نیست و اولین بار است که می خواهید قالب وردپرس خود را تغییر دهید،بهتر است تا با ما همراه باشید.
لذت استفاده از وردپرس در این است که کاربران برای تغییر پوسته ها بسیار راحت هستند ، به معنای واقعی کلمه فقط چند کلیک است اما توجه داشته باشید که تغییر پوسته ها و فعال سازی آنها خیلی فراتر از چند کلیک کردن هست. در این مقاله لیستی از کارهایی را که باید قبل از تغییر و راه اندازی پوسته های وردپرس انجام دهید را تهیه کرده ایم،این مراحل برای اطمینان از این که روند تغییر پوسته به راحتی انجام می شود بسیار مهم است.
نکاتی از قالب فعلی خود یادداشت برداری کنید
بسیاری از کاربران وردپرس در وب جستجو می کنند تا راه حل هایی برای مشکلاتشان پیدا کنند. اغلب آنها این راه حل ها را به صورت قطعه کدهایی پیدا می کنند که که باید به صورت دستی در فایل function.php یا در سایر فایل های پوسته قرار گیرد از آنجا که این تغییرات یک بار انجام می شود،مردم آنها را نادیده می گیرند.
برای جلوگیری از این مشکلات در قالب جدید بهتر است مواردی را که به فایل های پوسته خود اضافه کرده اید را حتما یادداشت کنید تا در خاطرتان ماندگار شود و در صورت تکرار مشکل از آن استفاده کنید.
در مورد ستون های کنار سایت خود حساسیت داشته باشید
قبل از هرکاری باید مطمئن شوید که پوسته جدید شما از ابزارک ها پشتیبانی می کند. استفاده از ابزارک های ستون کناری به آسانی استفاده از وردپرس بسیار کمک خواهد کرد ، زیرا بسیاری از کاربران از آن برای سفارشی کردن وردپرس استفاده می کنند.
ما می دانیم که سایدبار وردپرس قسمت مهمی از وردپرس هست که توسط ابزارک ها تکمیل می گردد، کاربران بسیاری از ابزارک ها برای اضافه کردن متن های سفارشی، تصاویر، لینک ها، تبلیغات و دیگر موارد این چنینی به ستون کناری از آن استفاده می کنند.
اگر از پوسته ای استفاده می کنید که ستون کناری دارد،در زمان تغییر پوسته باید پوسته ای را انتخاب کنید که ابزارک های آن حتما فعال باشد تا اطلاعات موجود در ستون کنار از بین نرود.
بررسی سایت فراموش نشود
اکثر وبلاگ نویسان و مدیران سایت ها از سیستم هایی مانند گوگل آنالیز یا رویس های دیگر برای بررسی و تحلیل وبسایت وردپرس خود بهره می برند که معمولا همه ی آن سیستم ها یک کد api در اختیار کاربران قرار می دهند تا در جایی از پوسته خود قرار دهند ، بسیاری از کاربران از افزونه ها برای اضافه کردن کدها استفاده نمی کننند و این کدهای ردیابی را در فایل footer.php یا قسمت های دیگری از پوسته قرار می دهند.
اگر شما جزء هر کدام از این افراد هستید یادتان باشد که همان کد ردیابی را در پوسته جدید وردپرس خود نیز وارد کنید. این مورد در بین کاربران بسیار نادیده گرفته می شود با اینکه بسیار ساده می باشد اما به راحتی فراموش می شود.
آیا از خوراک سایت استفاده می کنید؟
بسیاری از ما از فیدبرنر برای خوراک وردپرس استفاده می کنیم. یکی از نقاط قوتی که در این افزونه وجود دارد این است که می تواند با یکپارچه سازی خود خوراک سایت را به صورت کامل ایجاد کند به طوری که شما بتوانید به راحتی آن را آنالیز کرده و افراد دنبال کننده ی آن را مشاهده کنید.
قالب هایی که استاندارد هستند به شما اجازه می دهند همان خوراک قبلی سایت خود را به راحتی به قالب جدید منتقل کنید و هیچ مشکلی هم پیش نخواهد آمد فقط کافیست شما آدرس مستقیم خوراک سایت را داشته باشید!
از وردپرس خود پشتیبان بگیرید
هرگز از تهیه پشتیبان از وردپرس خود غافل نشوید! آنچه که ثابت شده این است که همیشه از تمامی فایل های پوسته وردپرس خود مانند افزونه ها، پایگاه داده و … نسخه ی پشتیبان تهیه کنید،رعایت این نکته برابر با ایمنی فعالیت شما می باشد.
حالت تعمیر سایت
شما حتما نمی خواهید در زمان تغییر پوسته کاربران با تغییرات سایت و در بعضی مواقع خرابی سایت را مواجه شوند ،در این زمان ها بهتر است که بر روی سایت خود حالت تعمیر و نگهداری را برای 15 تا 20 دقیقه فعال کنید تا بتوانید مطمئن شوید که همه چیز به درستی کار می کند.هنگامی که
وقتی از حالت در دست تعمیر استفاده می کنید به کاربران خود اجازه دهید تا بدانند که چه اتفاقی برای سایت شما افتاده است ، پس اگر به مرحله ای رسیدید که مشکلتان تقریبا حل شده است،حالت در دست تعمیر را غیرفعال کنید و چند جمله ای در وبلاگ پست بگذارید تا کاربران در جریان مشکل شما باشند،یا اینکه در صفحه ی در دست تعمیر خود امکانی برای اطلاع رسانی به کاربران قرار دهید.
همه ی قابلیت ها و افزونه ها را بررسی کنید
زمانی که شما یک پوسته جدید را فعال می کنید،اولین کاری که می کنید این است که مطمئن شوید تمامی قابلیت ها را حفظ کرده اید و افزونه ها هنوز هم کار می کنند و با پوسته شما سازگاری کامل دارند.به یاد داشته باشید یادداشت هایی که در مرحله اول برداشته بودید ،در اینجا میتواند برای شما بسیار مفید باشد.
سازگاری با مرورگرها
پوسته جدید وردپرس خود را در تمامی مرورگرهایی که به آنها دسترسی دارید تست کنید و سازگاری و عدم سازگاری آن را مشخص نمایید.مرورگرها دوست دارند قالب وردپرس شما را بررسی کنند،مخصوصا در Internet Explorer! در مورد Internet Explorer باید گفت هنوز کاربران زیادی از مرورگر Internet Explorer استفاده می کنند. پس حواستان باشد که باید به همه مرورگرها توجه توجه داشته باشید. قالب انتخابی شما باید در تمامی مرورگرها به یک شکل و ثابت نمایش داده شود و در غیر اینصورت پوسته شما دارای مشکل و ناسازگاری می باشد.
به تغییرات ظاهری قالب خود اهمیت دهید
اگر شما از گوگل ادسنس یا سرویس های تبلیغاتی مانند این استفاده می کنید،به شما اجازه ی تغییر در اطلاعات را به راحتی می دهند و شما می توانید پوسته جدید خودتون رو سفارشی کنید.به عنوان مثال اگر پوسته پیشین شما سبز بود پس شما لینک های سبز برای گوگل ادسنس در آن دریافت می کردید ولی حالا قالب جدیدی که انتخاب کرده اید فرض کنید قرمز باشد ، باید لینک های آن نیزقرمز باشد این تغییرات را به راحتی در گوگل ادسنس می توانید اعمال کنید. همین امر برای ابزارک های شبکه های اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک و سایر شبکه ها صدق می کند و به راحتنی می توانید تغییرات را در آنها اعمال کنید.
افزونه ها را سازماندهی کنید
هنگامی که پوسته خود را تغییر می دهید حتما پوسته جدید خصوصیات و ویژگی هایی را به همراه دارد که در پوسته قبلی نبوده است ،با توجه به امکانات پوسته جدید باید به بررسی و هرس کردن بعضی از افزونه ها بپردازید.مثلا برخی پوسته ها از سئوی وردپرس پشتیبانی می کنند و یا افزونه های کاربردی دیگری با خود دارند،می توانید افزونه های مشابه را حذف کنید.
انجام مرحله به مرحله تنظیمات کوچک
زمان نصب پوسته جدید،در اعمال تغییرات باید با دقت عمل داشته باشید،هر تغییر کوچکی که انجام می دهید آن را تست کنید تا در صورت بروز خطا و بهم ریختگی، تنظیمات را به حالت قبل برگردانید.بعد از گذشت مدتی که با پوسته ی جدید آشنا شدید و تمامی بخش های آن را شناختید می توانید تغییرات بزرگتری را انجام دهید.شناخت ساختار پوسته وردپرس امری بسیار مهم و ضروری است که به شما کمک می کند تا مشکل را فورا حل کنید.
تست زمان بارگذاری سایت وردپرسی
ببینید زمان بارگذاری سایت وردپرس شما با پوسته جدید چند لحظه طول می کشد، آن را با پوسته قبلی خود مقایسه کنید و ببینید چه کاری برای بهبود زمان بارگذاری می توانید انجام دهید.اگر سرعت بارگذاری پوسته قبلی را در مرحله اول یادداشت برداری کرده باشید در اینجا کار راحتتری پیش رو خواهید داشت.
بررسی و نظارت بر میزان گشت و گذار در سایت
بعد از آنکه به طور کامل پوسته سایت وردپرسی خود را تغییر دادید،از این پس باید بر میزان بازدید سایت خود نظارت داشته باشید.باید ببینید پوسته جدید چقدر دوستانه تر و منعطف است و برای بازدیدکنندگان جذابیت دارد تا مدت زمان بیشتری را صرف خواندن مطالب وبسایت شما کنند،اگر میزان خروج از سایت افزایش یافته است باید آن را بررسی و روی آن کار کنید.
به حرف ها و نظرات مخاطبین خود توجه کنید
هنگامی که یک طراحی جدید انجام می شود، کاربران همیشه پیشنهادات دارند. آنها هر یک ویژگی خاصی را دوست دارند یا از یک ویژگی خاص متنفر هستند.
با مخاطبین خود با استفاده از نظرسنجی ها یا نظرسنجی های فیس بوک ارتباط برقرار کنید. آنچه را که دوست دارند بهبود ببخشید و سپس روی آن کار کنید.
نکته : اگر تصمیم به تغییر قالب وردپرس سایت خود گرفته اید،قبل از شروع کنید به نکات مهم بالا توجه کنید و آن ها را با دقت به کار ببرید،موارد گفته شده بسیار ساده و ضروری هستند. پس آن ها را دست کم نگیرید.
موفق باشید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد