سلام خدمت همه دوستان عزیز
افزونه ای وجود دارد که با نصب و فعال سازی آن، وقتی کاربری وارد سایت تان می شود صفحات سایت برای او بارگذاری می شود و محتوای صفحات به صورت کش ذخیره می شود تا اگر مجدداً همان کاربر به سایت مراجعه کرد یک سری عناصر و بخش ها بارگذاری مجدد نشود و بدین طریق صفحات وردپرس برای کاربر سریع تر باز می شود .
وقتی صفحات سایت شما سریع تر برای کاربر بارگذاری شود احتمال اینکه کاربر سایت شما را ترک کند بسیار کمتر است. افزونه ی کش وردپرس کمک می کند تا صفحات سایت وردپرسی شما سریعتر بارگذاری شود و در نتیجه رتبه ی سایت شما در موتورهای جستجو بهبود پیدا می کند.
در این آموزش وردپرس با ما همراه باشید …
افزونه ای که از آن صحبت می کنیم افزونه ی LiteSpeed Cache نام دارد؛ این افزونه تاکنون بیش از ۲۰۰,۰۰۰ نصب فعال در مخزن وردپرس داشته است و توانسته امتیاز ۴.۹ از ۵ کسب کند. از آخرین بروزرسانی این افزونه ۲ روز می گذرد.
امروز قصد داریم افزونه ی LiteSpeed Cache را که یک افزونه بسیار بسیار کاربردی و مهم برای سایت ها می باشد به شما آموزش دهیم پس با آموزش وردپرس امروز همراه ما باشید….
ابتدا افزونه ی LiteSpeed Cache را که در پایان آموزش قرار دادیم دانلود کنید سپس در پیشخوان وردپرس به قسمت افزونه ها > افزودن بروید و در بخش بارگذاری افزونه، افزونه ای را که دانلود کرده بودید آپلود کنید بعد آن را نصب و فعال کنید بعد از فعال سازی گزینه ی LiteSpeed Cache در پنل وردپرس ظاهر می شود.
ابتدا به زیرمنو settings بروید همان طور که در تصویر نیز مشاهده می کنید یک خطایی در بالای صفحه ظاهر می شود که خطای لایت اسپید نبودن سرور می باشد ( ما در این آموزش از لوکال هاست استفاده کردیم ولی شما اگر چنین خطایی را بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشاهده کردید با ارایه دهنده ی سرویس خود تماس بگیرید و مشکل را بگویید در غیر این صورت افزونه به درستی کار نخواهد کرد)
تب General
در این بخش می توانید به ترتیب افزونه را فعال کنید، مدت زمان کش پیش فرض را وارد کنید، مدت زمان کش اختصاصی را بنویسید، مدت زمان کش صفحه ی اول را مشخص کنید و مدت زمان کش سایت برای فید را وارد کنید.
صفحه ی که هستید را کمی به سمت پایین اسکرول کنید تا بخش های دیگر را ببینید.
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید می توانید به ترتیب مدت زمان کش برای صفحات ۴۰۴، ۴۰۳ و ۵۰۰ را وارد کنید در پایان برای ذخیره ی تغییرات بر روی دکمه ی save changes کلیک کنید.
تب Specific Pages
در این تب به ترتیب کش کاربران وارد شده به سایت، کش نظرات، کش REST API، کش صفحه ی لاگین، کش favicon.ico، کش منابع PHP و کش تلفن همراه می باشد که می توانید هر کدام را که می خواهید روشن ( on) کنید و در پایان برای ذخیره ی تغییرات بر روی دکمه ی save changes کلیک کنید.
تب Purge
در این تب می توانید گزینه هایی که می خواهید از نو کش شوند را تیک بزنید و در پایین صفحه نیز آدرس صفحاتی که برای زمان بندی کش مجدد می خواهید وارد کنید در پایان برای ذخیره ی تغییرات بر روی دکمه ی save changes کلیک کنید.
در تب آخر یعنی Ecludes می توانید از کش شدن صفحه ی خاصی، دسته بندی ها، برچسب ها و کوکی جلوگیری کنید برای انجام این کار تنها کافی است آدرس آن ها را در فیلدها وارد کنید.
تب manage
در صورت انتخاب هر یک از گزینه های بالا می توانید کش مربوط به آن را پاک کنید. اگر می خواهید کش کل وب سایت تان را پاک کنید گزینه ی Empty Entire Cache را انتخاب کنید.
برای افزایش سرعت بارگذاری صفحات افزونه ی LiteSpeed Cache پیشنهاد شد و به طور مفصل نیز درباره ی تنظیمات این افزونه گفته شد.
آموزش امروز یک آموزش کاملاً کاربردی و ضروری برای هر وب سایت است. امیدواریم از این آموزش استفاده ی کافی را برده باشید …
کلیه حقوق محصولات و محتوای این سایت متعلق به مکانیک وردپرس میباشد و هر گونه کپی برداری از محتوا پیگرد قانونی دارد . توسعه و پشتیبانی کمک وردپرس
Visitor Rating: 2 Stars
Visitor Rating: 2 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars