عرض سلام خدمت همراهان گرامی مکانیک وردپرس ؛
همانطور که میدانید لینکهای وردپرس که آن را با عنوان پیوندهای یکتا میشناسیم، هر یک لینک منحصر به فردی برای هر نوع محتوا از وبسایت شما هستند که با تنظیم صحیح و انتخاب بهترین ساختار میتوان از نظر سئو در ردههای بالاتری قرار گرفت. همین ویژگی باعث شده است تا وردپرس را به یک CMS قدرتمند تبدیل کند.
اما سوالی که مطرح است این است گه چه زمانی لازم است تا از آدرس یا یا همان URL های سایت وردپرسی خود، بکاپ بگیریم؟؟؟؟
اگر قصد مهاجرت از وردپرس را دارید لازم است تا برای جلوگیری از دست دادن سئو سایت و مواجه نشدن با لینکهای نامعتبر و ۴۰۴ بک آپ گرفتن از وردپرس را فراموش نکنید.
زمانی که سایت خود را در لوکال طراحی کردید و به اتمام رسید لازم است تا پیوند یکتای خود را در آنها سفارشی سازی کنید.
اگر قصد دارید تا ترافیک لینکهای خاصی را به یک صفحه دیگر هدایت کنید لازم است تا از لینکها خروجی گرفته و با استفاده از فایل htaccess. و یا هر افزونه دیگری از آن استفاده کنید.
در برخی موارد برخی مدیران سایتها اقدام به اشتراکگذاری تمامی لینک های خود در شبکههای اجتماعی میکنند که با استفاده از خروجی گرفتن آدرس کر آنها آسانتر خواهد بود.
برای گرفتن بکاپ از آدرس های وردپرس میتوانیم از افزونه Export All URLs وردپرس استفاده کنیم.
این افزونه وردپرس بیش از ۸.۰۰۰ نصب فعال در مخزن وردپرس به ثبت رسانده است.
پس از دانلود، نصب و فعالسازی این پلاگین وردپرس، یک زیرمنو جدید در آیتم تنظیمات منو پیشخوان وردپرس شما با نام Export All URLs ایجاد خواهد شد. مانند تصویر زیر:
پس از کلیک بر روی گزینه Export All URLs، شاهد صفحه زیر خواهید بود:
Select a Post Type to Extract Data: در این بخش ابتدا نوع پست تایپ خود را برای بک آپ گرفتن از وردپرس برای لینک انتخاب کنید. با نصب افزونههایی همچون ووکامرس و Edd که داری پست تایپ جدایی هستند گزینههای مربوط به آنها نیز نمایش دادهه خواهد شد. اگر قصد خروجی گرفتن از کلیه لینکها را دارید کافیست تا گزینه All Types را انتخاب کنید.
Additional Data: در این بخش میتوانید تعیین کنید که چه ساختارهایی از پیوند خروجی گرفته شوند. اگر صرفا قصد خروجی گرفتن از آدرسها را دارید کافی است تا گزینه URLs را انتخاب کنید. اما اگر میخواهید تا عنوان آدرس و دستهبندی آنها نیز استخراج شوند گزینههای Titles و Categories را نیز انتخاب کنید.
Export Type: و در نهایت در این بخش نوع خروجی خود را مشخص کنید. درصورتی که خروجی را بر روی CSV انتخاب کنید یک فایل اکسل برای شما ایجاد خواهد شد و اگر بر روی Output here انتخاب کنید خروجی مورد نظر در همین صفحه نمایش داده خواهد شد.
حال بر روی Export کلیک کنید و منتظر بمانید تا خروجی شما ساخته شود.
توجه: دقت کنید که بسته به تعداد URL های سایت ممکن است تا زمان خروجی گرفتن طول بکشد، بنابراین تا انتهای عملیات منتظر بمانید.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش های زیر را مطالعه کنید:
موفق و پاینده باشید…
کلیه حقوق محصولات و محتوای این سایت متعلق به مکانیک وردپرس میباشد و هر گونه کپی برداری از محتوا پیگرد قانونی دارد . توسعه و پشتیبانی کمک وردپرس
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars