عرض سلام خدمت همراهان گرامی مکانیک وردپرس ؛
در ادامه تحلیل و بررسی های جدول تناوبی فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس، به مرحله هفتم آن رسیدیم.
در مراحل پیشین، به معرفی کامل جدول و تحلیل و بررسی مرحله به مرحله ستون های این جدول تناوبی پرداختیم.
در مرحله ششم از بررسی فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس، به ستون دوم از سئو خارجی یعنی Links پرداختیم که شامل کیفیت لینک ها، متن لینک ها، تعداد بک لینک ها و تاثیر آنها در سئو وردپرس را بررسی کردیم.
در این مرحله از تحلیل و بررسی عوامل موفقیت در سئو وردپرس، به بررسی و آنالیز ستون سوم از بخش سئو خارجی جدول زیر خواهیم پرداخت :
همانطور که از جدول مشخص است، سومین بخش از مجموعه فاکتورهای موفقیت در سئو خارجی، مربوط به بخش Personal میشود.
اما کلمه Personal در اینجا با چه منظوری به کار رفته است؟
منظور از personal بازدید کننده سایت و کاربران سایت شماست. یعنی در سئو نحوه عملکرد کاربران و بازدید کنندگان توسط موتورهای جستجو سنجیده میشود . طبق آنالیز رفتار بازدید کنندگان، امتیازی در سئو شما منظور میشود.
پیشنهاد: برای آشنایی بیشتر، در صورت تمایل میتوانید مقاله تحلیل عملکرد بازدیدکننده در سایت را مطالعه کنید.
بنابراین در ادامه به بررسی فاکتورهای مربوط به بازدید کننده که در بخش Personal از سئو خارجی آمده است را بررسی خواهیم کرد.
منظور از این این فاکتور و نماد کوتاه Pc، کشور مورد نظر کاربر یا بازدید کننده وبسایت شماست.
اما بطور دقیق منظور از تاثیر کشور بازدید کننده در سئو سایت چیست؟
باید گفت که از نظر موتورهای جستجو، موقعیت مکانی کاربر بازدید کننده فاکتور مهمی است. در نظر بگیرید که وبسایت شما یک وبسایت کامل و جامع و در سطح بین الملل ارائه شده است. طبیعتا شما کاربرانی از کشورهای مختلف خواهید داشت.
حال وبسایت دیگری را در نظر بگیرید که برای هدفی خاص به منظور استفاده ی منظقه یا اشخاص یا سازمانی شکل گرفته است. بطور طبع، این وبسایت نمیتواند از مکان یا کشور های مختلف بازدید کننده داشته باشد.
بنابراین نتیجه این میشود که بازدید کننده و محل موقعیت جغرافیایی آن، در سئو وردپرس شما تاثیر مهمی دارد و میتواند در رتبه بندی وبسایت شما اثر گذار باشد. بنابراین باید بکوشید تا کاربران Global داشته باشید.
منظور از نماد Pl در جدول عوامل موفقیت در سئو وردپرس، Personal Locality یا همان شهر یا محله بازدید کننده در وبسایت شماست.
این فاکتور نیز مانند فاکتور قبلی، سخن از موقعیت و لوکیشن دقیق کاربر دارد. یعنی کاربری که در کشور آمریکا و در شهر نیویورک از وبسایت شما بازدید میکند و کاربری که بطور مثال در ایران و در شهر تهران از وبسایت شما ملاقات میکند، هر دو مورد مطالعه موتورهای جستجو و در امتیاز بندی شما تاثیر گذارند.
بنابراین باید بکوشید تا علاوه بر افزایش ترافیک وبسایت، به وسعت منطقه ایی وبسایت خود بیافزایید.
فاکتور Ph یا همان Personal History، اشاره به این موضوع دارد که:
آیا کاربران بصورت مرتب و در دفعات مختلف در روز یا هفته، از وبسایت شما بازدید میکنند؟؟؟؟؟
در بررسی و آنالیز این فاکتور و تاریخچه بازدیدکنندگان باید گفت که هر آنچه که بازدیدکننده بر روی مرورگر خود انجام می دهد، توسط موتورهای جستجو قابل بررسی و کنترل است. بنابراین این میتواند از جهاتی به نفع و از جهاتی به ضرر ما یا کسانی که دارای وبسایت و کسب و کار های انلاین هستند، باشد.
به ضرر از آن جهت که ممکن است کاربر بلافاصله پس از ورود به سایت شما از آن خارج شود و وبسایت شما از جمیع جهات (طراحی UI/UX، سرعت،اعتبار و…) نتواند کاربر را در وبسایت متمرکز کند. این همان Boune Rate یا نرخ دفع کاربر است. یعنی هرچه Bounce Rate وبسایت شما پایین باشد، بدین معنی است که شما وبسایت مناسبی دارید.
پیشنهاد: برای آشنایی بیشتر میتوانید آموزش Bounce Rate چیست؟ را مطالعه کنید.
اما در نقطه مقابل، میتواند بسیار مفید باشد؛ به این دلیل که اگر کاربری وبسایت شما را در طول روز یا در طول هفته بارها و بارها باز کند و مکررا با مرورگرهای خود وارد وبسایت شما شود و در وبسایت شما نرخ ماندگاری بالایی داشته باشد و همچنین وبسایت شما را در بخش Favorite مرورگر ذخیره کرده باشد، تمامی این اقدامات توسط مرورگرهایی مانند کروم و فایرفاکس قابل ثبت و آنالیز است و این یعنی وبسایت شما از نظر موتور جستجو برای ان کاربر مفید و مناسب است و این یعنی امتیاز مثب از جانب موتورهای جستجو.
بنابراین در این بخش میتوان نتیجه گرفت که تمامی اعمال یک کاربر بر روی وبسایت شما توسط موتورهای جستجو بررسی و آنالیز میشود و به وبسایت شما امتیاز مثبت یا منفی داده میشود. بنابراین باید بکوشیم تا با رعایت تمامی الزامات، وبسایتی قدرتمند و همه جانبه با طراحی بینظیر ایجاد کنیم تا چه از دید کاربران و چه از دید موتورهای جستجو، مناسب و ایده آل باشد.
همچنین میتوانید آموزش های زیر را مطالعه نمایید:
امیدوارم نکات ذکر شده در این آموزش، برای شما عزیزان مفید و کاربردی باشد.
موفق و پاینده باشید…
کلیه حقوق محصولات و محتوای این سایت متعلق به مکانیک وردپرس میباشد و هر گونه کپی برداری از محتوا پیگرد قانونی دارد . توسعه و پشتیبانی کمک وردپرس
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
سلام خدمت شما…واقعا مطلب مفیدی بود، در واقع مجموع مطالب گفته شده واقعا کاربردی و مناسب بود.تشکر میکنم ازتون
سلام خدمت شما…
باعث دلگرمی ماست
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars