فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله پنجم
عرض سلام خدمت همراهان گرامی مکانیک وردپرس ؛
با توجه به نکات ذکر شده در مراحل قبلی فاکتورهای موفقیت در سئو و بهینه سازی وردپرس، شما عزیزان به یک آشنایی نسبی، نسبت یه جدول تناوبی فاکتورهای موفیت در سئو وردپرس دست یافتید.
از شما عزیزان دعوت میکنیم که با مرحله پنجم از تحلیل و بررسی جدول تناوبی فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس، با ما همراه باشید…
فاکتور های موفقیت در بهینه سازی وردپرس
در مرحله پنجم از تحلیل و بررسی جدول تناوبی فاکتور های موفقیت در بهینه سازی وردپرس، از دسته اول معرفی شده در این جدول، یعنی سئو داخلی (On-page) خارج شده و به سراغ دسته سئو خارجی (Off-page) یعنی ستون چهار از این جدول خواهیم رفت.
مجدد بد نیست نگاهی به جدول مورد نظر بیندازیم:
همانطور که مشاهده میکنید در تصویر بالا، 3 فاکتور بصورت هایلایت مشخص شده اند که در ادامه این نوشته، بصورت کامل به تحلیل و بررسی آنها خواهیم پرداخت.
جدول تناوبی فاکتور های موفقیت در بهینه سازی وردپرس
مجدد بصورت خلاصه توضیحی در مورد جدول تناوبی فاکتورهای موفقیت در بهینه سازی وردپرس ارائه میدهیم:
همانطور که در جدول بالا مشاهده میکنید، جدول مورد نظر از 7 ستون با فاکتور های مختلف که هر کدام با نمادی در جایگاه خود قرار گرفته اند، تشکیل شده است. 3 ستون اول که به رنگ آبی میباشند، مربوط به سئو و بهینه سازی داخلی سایت (On-page SEO) میشوند و 4 ستون بعدی که با رنگ سبز مشخص شده اندف مربوط به فاکتور های سئو و بهینه سازی خارجی سایت (Off-page SEO) میشود.
توجه: همچنین در تمامی این ستون ها، فاکتورهایی با رنگ قرمز وجود دارد. این فاکتورها در واقع اشاره به تکنیک ها و اعمالی دارد که نباید در سئو و بهینه سازی مورد استفاده قرار گیرد که در آخرین مرحله از تحلیل و بررسی فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس، بطور مفصل در رابطه با انها صحبت خواهیم کرد.
اکنون به بررسی و تحلیل فاکتورهای مشخص شده در جدول تناوبی میرویم.
فاکتور های موفقیت در سئو خارجی وردپرس
در مراحل قبلی، بصورت جامع در مورد سئو داخلی و تمامی فاکتور های مربوط به آن صحبت کردیم. اما در این آموزش و آموزش های بعدی در مورد سئو خارجی و فاکتورهای مربوطه صحبت خواهیم کرد.
همانطور که میدانید سئو خارجی یا همان Off-page SEO، به تمامی تکنیک ها و ترفندهایی گفته میشود که در بیرون از محیط سایت برای افزایش رتبه سایت انجام میشود. این تکنیک ها میتواند متنوع و گوناگون باشد و هذکدام به میزنی تاثیر گذار باشد.
در جدول فاکتورهای مشخص شده بصورت هایلایت، تحت عنوان مجموعه ایی با نام Trust قرار گرفته اند که در ادامه در مورد Trsut اطلاعات بیشتری کسب خواهیم کرد.
فاکتور (Ta)
فاکتور Trust Authority که با نماد Ta در جدول قابل مشاهده است.
فاکتور Trust Authority اشاره به اعتبار سایت دارد. اما این اعتبار چیست و چگونه بدست میآید؟
همانطور که میدانید افزایش اعتبار سایت به معنی افزایش رضایت کاربر و مخاطبان سایت میباشد. این اعتبار به طرق مختلفی قابل کسب است. در واقع میتوان گفت تمامی عواملی که شما عزیزان در وبسایت خود استفاده میکنید، در صورت استاندارد بودن و مناسب بودن، یاعث جذب کاربر و افزایش اعتبار شما میشود.
همچنین وجود صفحاتی مانند تماس با ما، درباره ما، وجود نماد اعتماد الکترونیکی، لوکیشن محل فعالیت تیم منتسب به سایت، گواهینامه SSL و… باعث میشود تا کاربر به سایت شما اعتماد کند.
همچنین نکات ذکر شده از موتورهای جستجویی مانند گوگل پوشیده نمیماند. یعنی الگوریتم گوگل با بروزرسانی های منظم خود، کاملا متوجه نوع فعالیت و کیفیت انها میشود.
بنابراین با انجام اقدامات لازم و کسب اعتبار از جانب کاربارن و موتورهای جستجو، میتوانید قدم مهمی در سئو و بهینه سازی سایت خود بردارید.
پیشنهاد: برای آشنایی بیشتر میتوانید آموزش های زیر را مطالعه کنید:
فاکتور (Te)
فاکتور Trust Engagement، با نماد Te در جدول تناوبی قابل مشاهده است.
فاکتور Trust Engagement درواقع اشاره به تعامل کاربران در وبسایت شما دارد. اما منظور از این تعامل کاربر در استی چیست؟؟؟
همانطور که اشاره شد، امروزه هیچ چیز بر الگوریتم های موتورهای جستجو پوشیده نیست. الگوریتم های گوگل، از این مضوعات آگاهند که کاربران در وبسایت شما چه مدت وقت صرف میکنند! در هر صفحه چه مدت زمانی باقی میمانند! بر روی چه لینک هایی در صفحات سایت بیشتر کلیک میکنند! آیا در سایت شما جستجو میکنند! در روز، ماه و سال چند مرتبه وارد سایت شما میشوند! ایا پس از وارد شدن کاربر به سایت، بلافاصله از استی خارج میشوند و…
بنابراین بطور کلی هر اقدامی که باعث شود کاربر را بیشتر و بیشتر جذب سایت کند، در این رده از سئو قرار میگیرد. بطور مثال، استفاده از طراحی و استایل زیبا در سایت، تولید و انتشار محتوای جامع و منحصر بفرد، استفاده از تکنیک نمایش مطالب مرتبط در وردپرس و… از سری تکنیک هایی است که میتواند باعث افزایش ماندگاری کاربر در سایت شود.
پیشنهاد: برای آشنایی بیشتر، میتوانید آموزش های زیر را مطالعه کنید:
فاکتور (Th)
فاکتور trust History، با نماد Th در جدول تناوبی قابل مشاهده است.
منظور از trust History چیست؟
فاکتور Trust History اشاره به تاریخچه و قدمت سایت و خدمات شما دارد. درواقع هر چه قدمت فعالیت دامنه ایی بیشتر باشد، طبیعتا از امتیاز بالاتری نسبت به دامنه های تازه تاسیس برخوردار است.
فرض کنید دو سایت که در زمینه ی یکسان فعالیت میکنند. یکی 10 سال بصورت منظم و مستمر به تولید محتوا پرداخته و خدمات با کیفیت و مناسبی به کاربران خود ارائه داده است و دیگری یک سال است که شکل گرفته و هنوز به کیفیت مطلوب نرسیده. خب طبیعی است که چه از نظر کاربران و چه از نظر موتورهای جستجو، این امر پوشیده نماند و قطعا سابقه و همینطور کیفیت در نوع فعالیت شما عزیزانف تاثیر مستقیم در رتبه و جایگاه سایت شما نزد موتورهای جستجو دارد.
امیدوارم نکات ذکر شده در این آموزش، برای شما عزیزان مفید و کاربردی باشد.
پیشنهاد: همچنین میتوانید آموزش های زیر را مطالعه کنید:
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله اول
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله دوم
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله سوم
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله چهارم
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله ششم
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس _ مرحله هفتم
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله هشتم
- فاکتورهای موفقیت در سئو وردپرس – مرحله نهم
موفق و پاینده باشید…
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars